Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Vásárlási feltételek

Az Olvasni Menő Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton, interneten keresztül a http://www.olvasnimeno.hu webcímen lehetséges. A webáruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.


REGISZTRÁCIÓ


A webáruházban a regisztráció nem kötelező, azonban regisztrált vásárlóink egyszerűbben tudnak rendelni és élvezhetik a regisztráció előnyeit. Regisztráció esetén a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot. Bármelyik regisztrációs lapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk. Webáruházunk a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért semmilyen formában nem vállal felelősséget!


MEGRENDELÉS


A webáruházban a termékeknél feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a mindenkor érvényes ÁFA-t is, azonban nem tartalmazza a mindenkor érvényes szállítási költséget.


A termékek megrendelése elektronikusan, a weboldalon keresztül történhet. Minden beérkezett megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet - függetlenül a raktárkészlettől - minden megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába. A webáruházba beérkezett elektronikus megrendelések tárolódnak a megrendelők adminisztrációs felületén, ahol egyedi azonosító/jelszó belépéssel nyomon követhetők.

Az Olvasni Menő Webáruház az árváltozás jogát fenntartja.


KISZÁLLÍTÁS/TELJESÍTÉS


A megrendelt termékeket - raktárkészlettől függően - 1-5 napon belül kiszállíttatjuk.
Az Olvasni Menő Webáruházban megrendelt termékek kiszállítását országosan a GLS futárszolgálat végzi. A megrendelt árut munkanapokon, e-mailen történő értesítést követően indítjuk útnak. Kiszállítást kizárólag Magyarország területén tudunk vállalni.
Amennyiben az adott termék a megrendelés beérkezésekor nincs raktáron, webáruházunk visszaigazolást küld a termék várható szállítási időpontjáról.

FIGYELEM! Amennyiben megrendelésedben előrendelt könyv szerepel (vagyis amely a megrendelés napján még nem jelent meg), a megrendelt termékeket egyszerre, az adott könyv megjelenése után szállítjuk.


Az Olvasni Menő Webáruház szállítási díjai 2020. április 1-től:

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 7999 FT FELETTI VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ESETÉN!

7999 Ft rendelési értéket meghaladó, minden regisztrált felhasználónk számára INGYENESEN szállítunk. 

Új szállítási díjak házhozszállítás és pick-pack pont

Ár

0 Ft - 3999 Ft

1 050 Ft

4000 Ft - 6999Ft

860 Ft

7000 Ft - 7999 Ft

660 Ft

8000 Ft

0 Ft

Utánvétel /kényelmi díj

250 Ft

Személyes átvétel

300 Ft

Lehetőség van a termékek személyes átvételére a megrendelés visszaigazolása és vásárló előzetes értesítése után az alábbi helyen és időpontokban:

Book24.hu Iroda

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. 2. épület 3. emelet

Nyitva tartás:

Hétfő: 12 -16 óráig

Kedd: 10-16 óráig

Szerda: 10-16 óráig

Csütörtök: 10-16 óráig 

Péntek: 10-12 óra

Book24.hu Raktár

2045 Törökbálint, DEPO Raktrábázis VI. épület

Nyitva tartás:

munkanapokon: 8.00-16.00

Book24.hu Könyvkuckó Mammut

Mammut I. -1. szint, mozgólépcső alatt

1024 Budapest Lövőház utca 2-6.

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00 - 21:00; Vasárnap: 10:00 - 18:00

Bioenergetic Kiadó

1132 Budapest, Váci út 34. IV. em. 2. / 85. kapucsengő

Nyitva tartás:

Hétfő-Csütörtök: 8:30-16:30, Péntek: 8:30 - 14:30 óráig

Álomgyár Könyvesbolt

1072 Budapest, Rákóczi út 42.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek 10:00-18:00, SZombat: 10:00-15:00

CD Galaxis szaküzlet

1119 Budapest, Tétényi út 79.

Nyitva tartás: 

Hétfő-Péntek 9:00 - 17:00

Betűtészta Mesekönyvbolt

2092 Budakeszi, Fő utca 115.

Nyitva tartás:

Hétfő-Pénetek: 9:00-18:00, Szombat: 9:00-13:00

Ebben az esetben a megrendelt termékeket 190 Ft szállítási költség terheli.
Fizetés a helyszínen kizárólag készpénzzel vagy ha az adott helyszín lehetővé teszi bankkártyával lehetséges!


Webáruházunk csomagolási költséget nem számít fel!


A kiszállítást megelőzően webáruházunk értesítést küld a vevőnek a várható kézbesítés idejéről. A futárszolgálat a csomagokat munkanapokon 8-17 óra között szállítja házhoz. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa a megrendelésben feltüntetett és visszaigazolt helyszínen. Amennyiben ez akadályba ütközik, köteles visszajelezni elektronikus úton vagy telefonon, ha a szállítás időpontja, helyszíne nem megfelelő számára. Időpontot egyeztetni a szállításról tájékoztató e-mailben megadott elérhetőségeken lehet a csomagszám megadásával.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy.
Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az Olvasni Menő Webáruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli.


FIZETÉS


Az Olvasni Menő Webáruházban megrendelt termékek kifizetése banki átutalással (előre utalással), PayPal rendszeren keresztüli fizetéssel, bankkártyás fizetéssel (Simple Online), Masterpass digitális tárcával vagy utánvéttel, készpénzben történhet a futár részére illetve személyes átvételnél a webáruház vagy a partner átvevőpont munkatársának.

A felhasználó a Simple Online bankkártyás vásárlással elfogadja, hogy az Olvasni Menő Kft. által, az olvasnimeno.hu webáruház felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
Részletes Simple fizetési tájékoztató >

 

Tudnivalók a Masterpass fizetésről:

MasterPass

Telefonszámának megadása után a megadott telefonszámhoz rendelt OTPay alkalmazásba megérkezik a vásárlás jóváhagyására vonatkozó üzenet és egy érintéssel kiválaszthatja azt az applikációban regisztrált bankkártyáját, melyet a fizetéshez használni kíván. A tranzakció engedélyezéséhez az mPIN kód megadása szükséges, melyet a felhasználó maga adott meg korábban az alkalmazás regisztrációja során. A sikeres fizetésről a vásárló visszaigazolást kap a weboldalon megjelenő tájékoztatás formájában.

Használatához a kártyabirtokosnak egyszer kell regisztrálnia a bankkártyáját vagy bankkártyáit az OTPay alkalmazásban, majd az internetes vásárláskor a kereskedő oldalán a MasterPass fizetési lehetőséget választva már nem szükséges megadnia a bankkártya adatait. Az alkalmazás és ezen keresztül a regisztráció bármely bank ügyfele számára, bármelyik nagyobb márkához köthető bankkártyával elérhető.

További részletek: http://www.mastercard.com/hu/consumer/masterpass.html

 

Az OTP Mobil (Simple) Adattovábbítási Nyilatkozata

 

a vásárló elfogadja, hogy az Olvasni Menő Kft. (2131 Göd, Pesti út 93/B) által a http://www.olvasnimeno.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

 

OTPay alkalmazás  otpay (Magyarország első MasterPass-képes digitális tárcája)

OTPay-jel történő fizetés esetén is kattintson a Buy with MasterPass gombra.

Telefonszámának vagy az OTPay azonosítójának (menüből elérhető funkció) megadása után a telefonon rövidesen megjelenő alkalmazás üzenetre kattintva, vagy az alkalmazást megnyitva kezdeményezheti a fizetést.

Ha a megjelenő összeget rendben találja, válassza ki, melyik regisztrált kártyájával kíván fizetni, majd tapintson a "Fizetés" gombra. A jóváhagyáshoz a csak Ön által ismert mPIN megadása is szükséges. A fizetés eredménye rövidesen megjelenik az alkalmazásban, eközben a webáruház oldala is frissül. A tranzakció részleteit elküldheti emailben, de a későbbiekben is megtalálja a tranzakciók listában.

További részletek: https://www.otpbank.hu/otpay/

 

GARANCIA, SZAVATOSSÁG


Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék cseréjét, de csak abban az esetben, ha a vevő számlával igazolja, hogy a hibás terméket az Olvasni Menő Webáruházban várárolta. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.


VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA


A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőző 48 órában a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mailben jelezni az ugyfelszolgalat@olvasnimeno.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.
Vevő az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a 45/2014. számú kormányrendelet rendelkezik. A vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell visszajuttatnia az Olvasni Menp Webáruház levelezési címére (Olvasni Menő Kft.2131 Göd, Pesti út 93/B)
Webáruházunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a vásárlónak kell gondoskodnia. Elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben, az ugyfelszolgalat@olvasnimeno.hu e-mail címre bejelenteni. Abban az esetben, ha a terméket a vevő nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni, webáruházunk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére. Vásárlástól való elállás esetén a Olvasni Menő Webáruház köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek kell viselnie.Az Olvasni Menő Webáruház követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.


EGYÉB RENDELKEZÉSEK


A felelősség korlátozása
A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
Az Olvasni Menő webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős a webáruházhoz való kapcsolódásáért és a webáruházban való vásárlásért.
Az Olvasni Menő Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.


Az Olvasni Menő Webáruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt; szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és/vagy a webáruházat. A változás a webáruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe, vagyis amikor az online megtalálható a webáruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
Az Olvasni Menő Webáruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban az Olvasni Menő Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.


Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az Olvasni Menő Webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.
Az Olvasni Menő Webáruháznak jogában áll azon megrendelőinek megrendeléseit bárminemű visszaigazolás nélkül törölni (megrendelő felfüggesztése), akik webáruházunk elektronikus illetve telefonos figyelmeztetése ellenére egymást követő 2 megrendelésüket nem veszik át a futárszolgálattól.

 

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

 

A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. A vásárlói fiókot - amennyiben azt a regisztrált felhasználó külön kéri - véglegesen töröljük.

Az Olvasni Menő Webáruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja azon adatokat, amelyek a teljesítéshez szükségesek. Az alvállalkozók a webáruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

 

 

ELADÓ ADATAI

   
Cégnév: Olvasni Menő Kft.
Levelezési cím: 2131 Göd, Pesti út 93/B
Adószám: 25948004-2-13
 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-130671/2017.
Cégjegyzékszám: 13-09-187200
Bankszámlaszám: 11742441-21449321
Telefonszám: +3630 900 9444

 

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem