Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Könyvkiadás

Könyvkiadás, avagy legyen saját könyvkiadója!

A könyvkiadás privilégiuma mára már a múlté, hiszen az olvasnimeno.hu nagyszerű feltételekkel vállalja az ÍRNI MENŐ szolgáltatásán keresztűl, azon szerzők piacra segítését, akik ráuntak a válasz nélkül maradt kiadói levelek küldözgetésére, vagy úgy érzik képesek önállóan megmérettetni magukat a könyvpiacon műveink magán úton való kiadásával.

A szolgáltatásunkon keresztül, egyedülálló módon 100% a szerző részesedése az eladott könyvek után! 

Az ÍRNI MENŐ szolgáltatásunkat azoknak a íróknak, költöknek ajánljuk kiemelten a figyelmébe

  • akik munkájukra igényesek és nem elégszenek meg a “futószalagos” szerkesztetlenül piacra kerülő szerzői kiadványokkal,
  • akik a legmagasabb szövegminőségre törekszenek,
  • akik eltökéltek abban, hogy saját sikerük kovácsai legyenek,
  • akik egy profi és rugalmas kereskedő partnerrel szeretnének dolgozni,
  • akik szeretnék, hogy országosan elérhető legyen a könyvük,
  • akik biztonságra törekszenek és egy esetleges nagyobb befektetés előtt szeretnék felmérni a könyvük  felvevőpiacát.

Mikor válasszam az ÍRNI MENŐ könyvkiadási programot?

Számtalan kérdés merülhet fel egy szerzőben, aki úgy dönt saját kezébe veszi a sorsát. Az ÍRNI MENŐ csapata elhivatott, hogy a siker kapujáig kísérjen minden szerzőt.

Ha szeretné, hogy az eladásokból 100%-ban Ön részesüljön szemben a piaci kiadóknál megszokott 5-10%, vagy a bérkiadók esetében pedig 20-50%-kal!

Ha hisz a print könyvek lehengerlő erejében és nem csak e-könyvben szeretne megjelenni.

Mi nem adunk ki könyvet, mi segítünk, hogy a könyved megjelenhessen! Minden szerző saját maga adhatja ki a könyveit, aminek a folyamatát az előkészítési fázisoktól a nyomdán át a polcokig szaktudásunkkal segítjük, végig fogva az Ön kezét. Programunkban csakis olyan kéziratok támogatását és terjesztését vállaljuk, amik igazodnak az alapelveinkhez és mind tartalomban, mind szövegminőségben megfelelnek az elvárt színvonalnak.

Ha szeretné, hogy szakemberek érdemben foglalkozzanak az írásával és szükség esetén legalább az elvárható szerkesztést el is végezzék azon. Ez által távol tartják Önt a könyvkiadás esetleges kudarcától. Szakembereket közvetítünk Önnek!

Ha szeretné, hogy könyve országszerte hozzáférhető legyen és a legnagyobb írókkal egy polcra kerüljön.

Ha szeretné, hogy felpezsdüljön Ön és a könyve körül az élet! Kiadónk minden megjelenő kötethez kedvezményes megjelenési lehetőségeket biztosít az olvasnimeno.hu felületein és egyes rádió műsorokban, újságokban. Igény esetén a szerző számára ingyenesen szervezünk könyvbemutatót!

 

Oké, eddig jól hangzik! De mi van az alapcsomagban?

Az írni menő a szerzői könyvkiadás szempontjából számos fontos és elhagyhatatlan szolgáltatást nyújt a szerzőknek.

Az ÍRNI MENŐ program keretein belül megjelent és a rajtunk keresztül forgalomba hozott, az olvasnimeno.hu saját csatornáin át értékesített könyvek után nem alkalmazunk kereskedelmi árrést! Minden bevétel 100%-ig Önnél, azaz a saját kiadójánál marad. Ön határozza meg az aktuális akciók mértékét.

Igény esetén ingyenesen szervezünk budapesti partnereinknél könyvbemutatót.

Az összes példány az Öné, így dönthet mekkora példányszámot kíván kereskedelmi forgalomba hozni.

Közvetített szakemberek megvizsgálják a kéziratot és egy erős szöveggondozásnak vetik alá, hogy a lehető legmagasabb olvasói élményt érjék el a munkafolyamat legvégén.

Kifogástalan és ízléses borító elengedhetetlen kelléke egy sikerkönyvnek. Ezért kizárólag a könyviparban jártas grafikusok tervezik a művek egyedi borítóit közvetített szolgáltatásunkon keresztül.

Az ÍRNI MENŐ egyik kényelmi szolgáltatása, hogy nem kell bajlódnia a szerzőnek a könyvek raktározásával, hiszen erről profi módon gondoskodik az olvasnimeno.hu.
Az ÍRNI MENŐ szolgáltatást igénybe vevők számára számos kedvezményes szolgáltatás biztosítunk a kiadó működéséhez.

Természetesen segítünk a műveket e-könyv formátumát is megjelentetni.

A felhasználói jogok 100%-ig a szerzőnél (Kiadónál) maradnak. Mi csupán kizárólagos terjesztési (saját áruház, más áruházak: book24, bookline stb. ) jogokat kérünk 1+1 évre a kiadványokra. A 1+1 év letelte után újratárgyalás történik, ahol a szerző szabadon dönthet a folytatásról.

Regisztráció itt: LEGYEN SAJÁT KÖNYVKIADÓJA!

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem