Nincs engedélyezve a javascript.
A turizmus esszenciája
„A turizmus esszenciája” című kiadvány azoknak a folyamatoknak és jelenségeknek az összefüggéseit kívánja az olvasóközönség elé tárni, amelyek a turizmusipar másfélszázados fejlődéstörténetének legújabb szakasza, a totális turizmus kialakulásához vezettek.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 200 ,-
Online ár:
2 688 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
212818
EAN:
9789634547907
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
104
Nyelv:
magyar
„A turizmus esszenciája” című kiadvány azoknak a folyamatoknak és jelenségeknek az összefüggéseit kívánja az olvasóközönség elé tárni, amelyek a turizmusipar másfélszázados fejlődéstörténetének legújabb szakasza, a totális turizmus kialakulásához vezettek. A szerkesztésével, stílusával, dizájnjával, de leginkább mondanivalójával az akadémiai szféra és a praxis érintettjeit egyaránt megszólítani óhajtó könyv egyrészt elősegíti a korszerű ismeretek feldolgozását, másrészt képes a turizmus transzdiszciplináris értelmezésének megkedveltetésére.

A kiadvány 12 fejezetben 48 témakört tárgyal, amelyek kiegészítik, megújítják a jelenlegi ismereteket, továbbá terjedelmüknek köszönhetően lehetőséget teremtenek arra, hogy az olvasó tevőlegesen is részt vegyen a tárgyaltak elmélyültebb feldolgozásában. A geográfus, turizmuskutató szerző saját készítésű fényképfelvételei egyszerre teszik hitelessé és élményszerűbbé a mondanivalót.
Vélemények
 
Hírek