Nincs engedélyezve a javascript.
Ne szólj, szám!
„Furfangos, szívszorító.” – Lisa Jewell, bestsellerszerző „Nem lehet letenni.” – Daily Mail Egy eltűnt feleség. Négy barátnő. És valaki, aki hazudik....
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 999 ,-
Online ár:
4 199 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
198645
ISBN:
9789635701971
EAN:
9789635701971
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
"Furfangos, szívszorító." – Lisa Jewell, bestsellerszerző

 „Nem lehet letenni." – Daily Mail 


Egy eltűnt feleség. Négy barátnő. És valaki, aki hazudik.


Anna Robinsont nem látták a legutóbbi, barátaival töltött este óta. Szerető férje várja haza, és a fia, akit imád. Nincs oka elhagyni őket, nincs oka eldobni ezt a tökéletes életet.


Grace nemrég tért vissza szülővárosába. Mielőtt kamaszkorában elköltözött a családjával, Anna mindennapos vendég volt a házukban, olyanok voltak, mint a testvérek. Grace szeretné megerősíteni a barátságukat, de Anna nem lelkes. Megvannak a saját barátai.


Az iskola kapujánál várakozó szülők pletykálni kezdenek Anna eltűnéséről, Grace pedig egyre jobban aggódik, mert úgy tűnik, ő az egyetlen, akit nyugtalanít Anna holléte – eltökélten keresi a választ a kérdéseire, mert biztos benne, hogy valaki nem mond igazat.


A Sunday Times bestsellerszerző, Heidi Perks összetett regénye izgalmas pszichológiai thriller, amelynek középpontjában a nők közötti barátság áll, amely vezethet testvéri szeretethez, de mérgező, irigységgel teli, feszült kapcsolathoz is.„A történet csattanója egyszerűen hazavágott!" – Rosamund Lupton, bestsellerszerző „Sejtelmesen sötét." – Crime Monthly „Eredeti és szívszorító történet mérgező női kapcsolatokról egy zseniális csavarral. Erősen ajánlott." – Claire Douglas, bestsellerszerző „Félelmetesen feszült és magával ragadó." – Liz Nugent, bestsellerszerző „Rabul ejtő thriller." – Good Houskeeping


Vélemények
 
Hírek