Nincs engedélyezve a javascript.
Nekem te kellesz, neked pedig én

Nekem te kellesz, neked pedig én

"A férfiak és a nők partnerükkel szemben támasztott kritériumai úgy alakultak ki, hogy a párok tagjainak gyakorlatilag lehetetlen teljesen konfliktusmentes kapcsolatban együtt élniük, ha változnak az életkörülményeik.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 499 ,-
Online ár:
3 779 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
217850
EAN:
9789635722815
Megjelenés:
2023.10.13.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
364
Méret [mm]:
140 x 210 x 30
Nyelv:
magyar
„A férfiak és a nők partnerükkel szemben támasztott kritériumai úgy alakultak ki, hogy a párok tagjainak gyakorlatilag lehetetlen teljesen konfliktusmentes kapcsolatban együtt élniük, ha változnak az életkörülményeik. Ha elfogadjuk, hogy a konfliktus elkerülhetetlen, és olyan stratégiákat választunk, amelyekkel kezelni tudjuk ezeket, akkor viszonylag zökkenőmentesen alakulhat az életünk partnerünkkel. A konfliktusmentes kapcsolat ábrándját azonban jobb, ha száműzzük az esti mesékbe vagy a romantikus regényekbe. Az igazi párkapcsolati boldogsághoz az vezet, ha megértjük társunk igényeit, és azon dolgozunk, hogy kielégítsük ezeket.”

Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a picinek tűnő problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak gusztustalan szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi az otromba vicceket? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?
Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője - egyben felesége - három évtizede keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a huszonegyedik században ugyanúgy hozzátartozik az emberi élethez, mint Ádám és Éva ősviszálya idején. Tapasztalataik, kutatásaik, felméréseik, józan eszük és humoruk segítségével igyekeznek válaszolni az örök kérdésre: miért is van annyi bajunk egymással?
Vélemények
 
Hírek