Nincs engedélyezve a javascript.
Mi jár a bántalmazó fejében?

Mi jár a bántalmazó fejében?

Sorozat:
"De miért viselkedik így a bántalmazó? Miért jó ez neki?" - teszik fel gyakran a kérdést a párkapcsolati erőszak áldozatai. "Hogy nem vette észre, milyen alakkal állt össze? Miért nem látja, hogy manipulálják?" - háborodnak fel a segíteni akaró rokonok és ismerősök, amikor a bántalmazott nő képtelen kilépni a kapcsolatból.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 490 ,-
Online ár:
3 772 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
208918
EAN:
9789635663521
Megjelenés:
2022.09.23.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
512
"De miért viselkedik így a bántalmazó? Miért jó ez neki?" - teszik fel gyakran a kérdést a párkapcsolati erőszak áldozatai. "Hogy nem vette észre, milyen alakkal állt össze? Miért nem látja, hogy manipulálják?" - háborodnak fel a segíteni akaró rokonok és ismerősök, amikor a bántalmazott nő képtelen kilépni a kapcsolatból. "Nincsen tudatában, mit csinál. Hogyan is lehetne felelős érte?" - mentegetik a bántalmazót barátai.

Lundy Bancroft könyve nemcsak ezeket a kérdéseket válaszolja meg alaposan, de megvilágítja a bántalmazó gondolkodásmód minden részletét eszközt adva ezzel mind az áldozat, mind azok kezébe, akik segíteni szeretnének. A szerző évtizedeken át vezetett terápiás csoportot bántalmazó férfiak számára, és velük szerzett tapasztalatai adják a mű alapját. Az olvasmányosan, mély együttérzéssel és sokszor humorral fűszerezett oldalakat haszonnal forgathatja mindenki, aki szeretne többet megtudni a bántalmazó indítékairól, módszereiről és arról, hogyan segíthetnek az áldozatoknak.
Vélemények
 
Hírek