Nincs engedélyezve a javascript.
A mélység
A mélység London nyomornegyedérol szóló szociográfia, amelyben London kendozetlenül sötét képet festett a gyári munkások, a munkanélküliek és a koldusok életérol.
?London utcáin bárhol elkerülhetjük a szegények nyomorának megpillantását, míg ötpercnyi út akárhonnan a sikátorokba visz. De ahol most törtetett keresztül a kocsim, az a sikátorok végtelen szövevénye volt.
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Eredeti ár:
990 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
146501
ISBN:
9789633748428
EAN:
9789633748428
Gyártó kód:
7502
Megjelenés:
2011.
Oldalszám:
198
Nyelv:
magyar
A mélység London nyomornegyedérol szóló szociográfia, amelyben London kendozetlenül sötét képet festett a gyári munkások, a munkanélküliek és a koldusok életérol.



?London utcáin bárhol elkerülhetjük a szegények nyomorának megpillantását, míg ötpercnyi út akárhonnan a sikátorokba visz. De ahol most törtetett keresztül a kocsim, az a sikátorok végtelen szövevénye volt. Új, egészen másfajta nép hemzsegett a szuk kis utcákon, kicsire nott, nyomorult, sörtol átitatott alakok. Mérföldeket mentünk puszta kofal és omladékok között, és amerre néztünk a szomszéd utcákban, mindenütt ugyanazok a kövek, ugyanazon nyomorúság képe meredt reánk. Itt-ott egy-két részeg férfi vagy no tántorgott el, a levego verekedéstol, káromkodástól volt terhes. A piacon reszketo öreg emberek, asszonyok keresgéltek a sárba szórt szemétben rothadt krumplit, babot meg zöldséget, míg a gyerekek, mint a legyek, úgy gyultek rá egy csomó rothadó gyümölcsre, vállig turkáltak a folyékony, romlott halomban, és ott nyomban lenyelték a morzsát, amit kihalásztak, a félig poshadt darabokat??
Vélemények
 
Hírek