Nincs engedélyezve a javascript.
Bármi megtörténhet

Bármi megtörténhet

Fordító:
Az Illinois állambeli Amgash átlagos amerikai kisváros, hétköznapi emberek élik itt hétköznapi életüket. De ha közelebbről megnézzük - ahogy Elizabeth Strout teszi -, észrevesszük, hogy mindegyikük sorsa különleges.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 290 ,-
Online ár:
3 604 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
213393
EAN:
9786155724916
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
232
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
410
Az Illinois állambeli Amgash átlagos amerikai kisváros, hétköznapi emberek élik itt hétköznapi életüket. De ha közelebbről megnézzük - ahogy Elizabeth Strout teszi -, észrevesszük, hogy mindegyikük sorsa különleges.

Egy asszony, aki mindig odaadóan gondoskodott a férjéről és a gyerekeiről, túl a hetvenen szerelmes lesz, és mindent hátrahagyva elköltözik Olaszországba.

Egy vietnámi veterán kénytelen szakítani a szeretőjével, bár majd' megszakad a szíve, mert a nő újra meg újra pénzt kér tőle, hogy megmentse drogos fiát.

Egy nagyapát foglyul ejt egy boldogtalan színész, és váratlan számvetésre készteti...

A városka neve az írónő előző könyvéből, A nevem Lucy Bartonból lehet ismerős. Miközben Lucy múltjába is jobban belelátunk, történetének mellékszereplői válnak főszereplővé ebben a bravúros novellafüzérben: a testvérei, az unokatestvérei és a város más lakói, köztük Mississippi Mary, a Csinos Nicely Lányok, Charlie Macauley. Mindannyiuk életét titkok és hazugságok szövik át, mi pedig tanúi lehetünk, amint egy különös találkozás, egy felbukkanó emlékkép vagy éppen a közelítő halál tükrében hirtelen meglátják, mi az, ami igazán fontos az életükben - és amint a félelmek, csalódások, veszteségek sötétjében feldereng a megbékélés és a megbocsátás.

A Pulitzer-díjas Elizabeth Strout úgy tud írni szeretetről, szenvedésről, érzelmekről, hogy egy pillanatra sem csúszik át érzelgősségbe. Kíméletlenül, mégis mélységes együttérzéssel ábrázolt szereplőiben, akik vergődnek, bukdácsolnak, de mindig a jót keresik, az olvasó is magára ismerhet.
Vélemények
 
Hírek