Nincs engedélyezve a javascript.
Ördögszekér
Döbbenetes a hasonlóság! Csillag előző három kötetében ujjongva fedeztem fel ezeket a két- sőt háromperces novellákat. Akkor még nem ismertem személyesen az írások szerzőjét, de valami megmagyarázhatatlan érzés vett erőt rajtam, nem csak értem, de érzem, régi ismerősként szólnak hozzám ezek a novellák.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
2 520 ,-
Online ár:
2 117 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
214528
EAN:
9786156395115
Megjelenés:
2023.06.09.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
200
Nyelv:
magyar
Döbbenetes a hasonlóság! Csillag előző három kötetében ujjongva fedeztem fel ezeket a két- sőt háromperces novellákat. Akkor még nem ismertem személyesen az írások szerzőjét, de valami megmagyarázhatatlan érzés vett erőt rajtam, nem csak értem, de érzem, régi ismerősként szólnak hozzám ezek a novellák. Ugyanígy gondolkodom, ilyen a munkamódszerem, a filmkészítés is a tömörítés művészete.

Forgattam filmet a hetvenes években a világhírű Dino Buzzati írásaiból, akinél szinte teljesen azonos a látásmód a Csillagéval, és azóta hiába kerestem hasonlókat. Az élet legegyszerűbb témáiból kisrealista történetek, a valószínűtlen felnagyítása, a valóság tömör, legteljesebb ábrázolása és a történetek meglepetés katarzissal lezárása tett ezeknek az írásoknak őszinte rajongójává. Vérzik a szívem, hogy nem váltak filmekké a történetek, mert szükség lenne, ebben a rohanó világban, úgynevezett sketch-fimekre. Most itt a lehetőség filmes társaim tudomására hozni ezeket a remekműveket, hogy ne váljanak Ad acta-vá, ez ebben a kötetben az egyik kedvenc novellám. András Ferenc
Vélemények
 
Hírek