Nincs engedélyezve a javascript.
Ziza
A könyv szép történet képekkel szeretetről, családról, az otthon melegéről, barátságról, a világ megismeréséről. Mese gyermekeknek, szívmelengető kutyabarátoknak.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 175 ,-
Eredeti ár:
6 900 ,-
Online ár:
5 796 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
227085
EAN:
9786150206264
Megjelenés:
2024.07.10.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
88
Méret [mm]:
260 x 235 x 10
Nyelv:
magyar
A könyv szép történet képekkel szeretetről, családról, az otthon melegéről, barátságról, a világ megismeréséről. Mese gyermekeknek, szívmelengető kutyabarátoknak.
Révész Tamás, a hetvenhét éves nagypapa és a tizenkét éves Joel Revesz, együtt alkották meg az uszkár kölyök első évéről szóló, csodás könyvet. Joel képaláírásai Ziza szemszögéből mesélik el, hogyan talál otthonra és családra a szeretnivaló kiskutya, és hogyan fedezi fel a világot. Miután a gyerekek kirepülnek, sokan választanak új, négylábú családtagot, aki ráadásul frissen tartja gazdáit, mellette kénytelenek egészségesen élni. Így volt ezzel Tamás is, aki nem csupán azért döntött egy uszkár mellett, mert az Egyesült Államokban és világszerte is a hetedik legnépszerűbb fajta, hanem mert ezek a kutyák okosak, gyöngédek, hűségesek és empatikusak, csodálatos családtagok és kiváló terápiás kutyák.
Tamás magyar-amerikai fotóművész, számos díjat nyert, többek között Pulitzer-, Arany Kamera-, World Press Photo-, Balázs Béla és Aleksander Rodchenko díjat. Tizenegy könyve jelent meg, köztük a Búcsú a cigányteleptől, Budapest, New York, Róma és Szicília. Világszerte több mint hatvan kiállítása volt. Joel életvidám tizenkét éves, imád olvasni és maga is ír. Amerikában New Jerseyben él. Komolyan teniszezik, és egyéb hobbijai közé tartozik a biciklizés. Igazi természetbarát és szívesen tölt időt a nagypapájával.
Vélemények
 
Hírek