Nincs engedélyezve a javascript.
A vad Kurdisztánon át

A vad Kurdisztánon át
(E-könyv)

Karl May idejében a közönség olyanfajta igényeit, melyeket manapság a televízió végeérhetetlen szappanoperái elégítenek ki, az újságok heti mellékletében megjeleno folytatásos történetek, késobb kötetben kiadott regényfolyamok szolgálták. A jól ismert figurák új és új kalandokba kerültek, más környezetbe és más ellenfelekkel.
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Eredeti ár:
990 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
137150
ISBN:
9789633749548
EAN:
9789633749548
Gyártó kód:
4115
Megjelenés:
2012.
Oldalszám:
296
Nyelv:
magyar
Karl May idejében a közönség olyanfajta igényeit, melyeket manapság a televízió végeérhetetlen szappanoperái elégítenek ki, az újságok heti mellékletében megjeleno folytatásos történetek, késobb kötetben kiadott regényfolyamok szolgálták. A jól ismert figurák új és új kalandokba kerültek, más környezetbe és más ellenfelekkel. De sokszor korábbi alakok is fel-feltunnek az epizódokban, a ?kicsi a világ? kellemes érzésével csiklandozva az olvasót. Az epizódok külön-külön éppúgy élvezhetoek, mint egybefüggoen.
E könyvben örömmel ismerjük föl Kara ben Nemzit, kísérojét, a huséges Halef szolgát, David Lindsay angol Kelet-kutatót, nevezetesen a kurdok földjén. A hosök most arab barátjuk fogságba esett fiának kiszabadításán fáradoznak, s miközben ok maguk is többször életveszélybe kerülnek, megismerkednek egy titokzatos öregasszonnyal, aki nem más, mint ?A barlang szelleme?, Marah Durimeh?
Vélemények
 
Hírek