Nincs engedélyezve a javascript.
A rejtőzködő isten

A rejtőzködő isten

„Felfedezőnek érzi magát az olvasó, ahogy elmerül az ókori Egyiptom misztikus világában, miközben olyan kalandban lesz része, amiről álmodni sem mer!” – Szellemes lányok poscast és blog A fáraó felépítette új városát a Napkorong tiszteletére. Egyiptom a közelgő nagy ünnepre, az idegen népek szemléjére készülődik.
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.09.30.
Eredeti ár:
5 799 ,-
Bevezető ár:
4 349 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
220889
EAN:
9786156742018
Várható megjelenés:
2024.09.30.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
„Felfedezőnek érzi magát az olvasó, ahogy elmerül az ókori Egyiptom misztikus világában, miközben olyan kalandban lesz része, amiről álmodni sem mer!” – Szellemes lányok poscast és blog
A fáraó felépítette új városát a Napkorong tiszteletére. Egyiptom a közelgő nagy ünnepre, az idegen népek szemléjére készülődik. Az új világ azonban még fiatal és törékeny, az ősi rend haragja hullámként sodorhatja el. Tia és Sziatum hajóra szállnak, hogy megakadályozzák a közelgő katasztrófát. Nemcsak szerelmüket, de szabadságukat és otthonuk békéjét is elnyelheti a háborgó mélység. Küldetésük felkavarja a gondosan előkészített összeesküvést, felszínre hozza a múlt elfeledett titkait, és lemossa a szövetségesnek hitt árulók álarcát.
Soós Tibor A Nílus könyvének második tekercsében váratlan fordulatokkal fokozza tovább az izgalmakat. Bebizonyítja az olvasóknak, hogy a szerelem még a legingoványosabb talajon is gyökeret ereszthet.
„Soós Tibor könyvének atmoszféráját a hit, a szerelem és az ármány teremti meg. Áthatja a lelket ez a lebilincselő, magával ragadó világ.” – Cselenyák Imre (Jean-Pierre Montcassen) történelmi regényíró, a Buda & Pest regény társszerzője
Vélemények
 
Hírek