Nincs engedélyezve a javascript.
Csípőrisza
Az ember ősidők óta fél az ismeretlentől. Ez alól pedig a modernnek mondott, XXI. századi sorstársaink sem kivételek. Akaratlanul is összerezzenünk, ha a műtét vagy a fogorvos szavakat meghalljuk.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 500 ,-
Online ár:
2 940 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
211017
EAN:
9786150162102
Megjelenés:
2022.12.12.
Kötésmód:
puhatáblás
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
280
Az ember ősidők óta fél az ismeretlentől. Ez alól pedig a modernnek mondott, XXI. századi sorstársaink sem kivételek. Akaratlanul is összerezzenünk, ha a műtét vagy a fogorvos szavakat meghalljuk. A most kézben tartott könyv egy bátorító szándékú, könnyed hangvételű, vicces útinapló egy kalandos csípőműtétről, az odáig vezető útról és a néha mosolyt fakasztó felépülésről. Segítség azoknak, akik félnek, nehezen szánják rá magukat arra, hogy a fájdalmukat megszüntetve, belevágva a beavatkozásba, újra teljes és boldog életet éljenek. Segítségképpen komoly, nagyszerű ortopéd orvosok, gyógytornászok támogató, szakértő riportjaival, interjúival, műtéten átesett sorstársaink leírásaival és hasznos tanácsokkal fűszerezett művet ismerhet meg a kedves olvasó. E könyv írója is roppant gyáva volt, mielőtt a műtét mellett döntött, de egy megható ok miatt végül bejárta ezt az elsőre félelmetesnek tűnő utat. Erről szól ez a könyv. De az az olvasó, aki csak jó néhány standupszerű történet megismerésével szeretne kikapcsolódni, őt sem fogja csalódás érni az egymást követő, az életből merített vidám, kacagtató sztorik olvasgatása során.
Mottó: Kétféle ember él a Földön. Az egyiknek már fájt vagy most is fáj a dereka, csípője, térde, kalácsa. A másiknak meg nem.
MÉG.
Vélemények
 
Hírek