Nincs engedélyezve a javascript.
Holisztikus jóllét

Holisztikus jóllét

: Segítő útmutatás az anyagi szabadság és az élet céljának eléréséhez

ÍRD ÚJRA ELETED FORGATÓKÖNYVET!
?Most még inkább fontos, hogy az önértékelés, a szeretet és az önelfogadás termékeny talajra találjon bennünk, mind önmagunk, mind mások iránt ? még a nehezítő körülmények közepette is.? Képzelj el egy olyan életet, ahol pénzügyi szempontból éleslátás és függetlenség jellemez, a céljaidat könnyedén eléred, nagylelkű vagy, miközben másokat is inspirálsz.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 690 ,-
Online ár:
4 780 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
204468
ISBN:
9789635072927
EAN:
9789635072927
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
304
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400

ÍRD ÚJRA ELETED FORGATÓKÖNYVET!


?Most még inkább fontos, hogy az önértékelés, a szeretet és az önelfogadás termékeny talajra találjon bennünk, mind önmagunk, mind mások iránt ? még a nehezítő körülmények közepette is.?


Képzelj el egy olyan életet, ahol pénzügyi szempontból éleslátás és függetlenség jellemez, a céljaidat könnyedén eléred, nagylelkű vagy, miközben másokat is inspirálsz.


A Holisztikus jóllétből megismerheted azt a 36 cselekvésorientált életleckét és stratégiát, ami útjelző térképként mutatja az utat, hogy megtaláld az egyensúlyt, elérd a céljaidat, bőséget és boldogságot hozz az életedbe a sorsformáló krízisek, tragédiák ellenére is.


Keisha Blair fiatalon megözvegyült, két gyermekével magára maradva vette kezébe az élete feletti irányítást.
A férjem 34 évesen meghalt, és a következő negyven élet-leckét tanultam meg belőle című, futótűzként terjedő cikkét világszerte több mint ötvenmillión olvasták. Jelen könyve összegzi mindazon tanításokat, amelyeket a gyász utáni felemelkedésében tapasztalt és elsajátított. Izgalmas, jól körülhatárolt gondolatrendszere olyan erőforrásokat tartalmaz, amelyek a bőség egy újfajta koncepcióját képviselik, és segítenek a holisztikus bőség megteremtésében a sorscsapások és zűrzavar közepette, illetve az azt követő időszakban. Keisha a bőséget vonzóvá és elérhetővé teszi számunkra.
Segítségével te is megtanulhatod, miként válhatsz a boldog és örömteli élet összetevőinek a mesterévé, miként élhetsz tartalmasabb életet, hogyan határozhatod meg a prioritásokat és sajátíthatod el a kellő mentális szilárdságot és bátorságot ahhoz, hogy bizonyossággal és derűvel tudj szembenézni az élet elkerülhetetlen viharaival. A pénzügyi stabilitástól, a kicsattanó egészségen át, a másokkal fenntartott érzelmi és spirituális kapcsolatokig, a jóllét sokkal több, mint egy szám vagy pusztán a pénzügyek ? egy életforma, amit te is elsajátíthatsz.


?Elengedhetetlen, hogy cselekedeteinket és döntéseinket olyan szempontból vizsgáljuk meg, hogy miként járulnak hozzá, vagy hogyan merítik ki holisztikus jóllét-készletünket. Ha ezt a megközelítést ? a holisztikus jóllét módszerét ? alkalmazzuk a döntéshozatal során úgy, hogy először belegondolunk, hogy egy cselekedet ?befizetést? jelent-e holisztikus vagyon bankszámlánkra, vagy ?levonást? jelent-e onnan, az életünk soha nem lesz a régi, és jó úton leszünk a holisztikus gazdagság eléréséhez. Ez megváltoztathatja az életünket ? és egy teljesen újszerű szemléletváltáshoz vezethet: a holisztikus jóllétre alapozott gondolkodásmódhoz.? Keisha Blair

Vélemények
 
Hírek