Nincs engedélyezve a javascript.
Aranyozott hazugságok
Ha gyilkossággal vádolnak és ártatlan vagy, akkor fel van adva a lecke. 2022-ben Bodnár Péter DNS-tesztje titokzatos rokonokat mutat.
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.07.05.
Eredeti ár:
4 490 ,-
Bevezető ár:
3 368 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
221051
EAN:
9788090919709
Várható megjelenés:
2024.06.05.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
290
Méret [mm]:
148 x 210 x 15
Nyelv:
magyar
Ha gyilkossággal vádolnak és ártatlan vagy, akkor fel van adva a lecke. 2022-ben Bodnár Péter DNS-tesztje titokzatos rokonokat mutat. Megszállott kutatásba kezd, hogy feltárja családja történetét. 1882-ben egy végzetes kocsmai verekedés arra kényszeríti az ifjú Bodnár Györgyöt, hogy elmeneküljön hazájából. Csendőrökkel a nyomában próbál eljutni Berlinbe.

Ám hogy kerül Hamburgba, mi sodorja az Atlanti-óceánt átszelő hajóra, és mit keres a bevándorlók között? Az aranykorát élő Amerika vajon a könnyű meggazdagodás lehetőségét rejti, vagy kőkemény gürcölést, veszélyes munkakörülmények között, esetleg feketelistára kerülve küzdelmet az éhhalál ellen? A George Bodnárrá vált családapára kemény kihívások várnak. Megbirkózni egy velejéig romlott gengszter mesterkedéseivel. Leszámolni egy lelkiismeretlen, bosszúálló bányatulajdonossal és álomszép, vonzó feleségének zsarnoki kísértésével.

Felvenni a harcot a gyermekeket is munkára kényszerítő rendszerrel szemben. Áldozatok, miket meg kell hoznia azért, hogy családja életben maradhasson. Hazugságok, miket cipelnie kell a jó cél érdekében. Titkok, melyek 140 évig nem kerülnek napvilágra. Egy XIX. század végi kivándorló kalandos története családról, szerelemről és a boldogulás után való, szűnni nem akaró törekvésről.

A „Vízzé válik a vér?” sorozat első kötete.
Vélemények
 
Hírek