Nincs engedélyezve a javascript.
Az alagút
Annie King, tizenöt éves, harminchat órája tűnt el. Az amish lány egyedül indult a piacra, azóta nem látták. Nyoma veszett. Az eset hétköznapi nyomozásnak indul, azonban nem ő az egyetlen lány a sorban. A rendőrség tanácstalanul szemléli az újabb és újabb eseményeket, ezért bevonják a nyomozásba a Painters Millben dolgozó Kate Burkholdert.
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Eredeti ár:
1 990 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
226736
ISBN:
9789636435905
EAN:
9789636435905
Gyártó kód:
34797
Megjelenés:
2015.
Oldalszám:
315
Nyelv:
magyar
Annie King, tizenöt éves, harminchat órája tűnt el. Az amish lány egyedül indult a piacra, azóta nem látták. Nyoma veszett. Az eset hétköznapi nyomozásnak indul, azonban nem ő az egyetlen lány a sorban. A rendőrség tanácstalanul szemléli az újabb és újabb eseményeket, ezért bevonják a nyomozásba a Painters Millben dolgozó Kate Burkholdert. Az amish gyökereit fiatalon odahagyó nő talán szóra bírhatja a zárt világot, talán rájöhet a bűncselekmények mozgatórugójára. És akkor fiatal női holttestre bukkannak. Kate rögtön falakba ütközik, amelyek elzárják a megoldás felé vezető úttól. Tehetetlensége végül kétségbeesett küzdelembe fordul, amikor családját is veszélyezteti a titokzatos elkövető. Hamarosan versenyt kell futnia a gyilkossal a lányok életéért... Linda Castillo eddigi regényeihez (Néma eskü, Könyörgés, Megtört csend) hasonlóan lélegzetelállítóan fordulatos történetet tár az olvasó elé, hogy azután hajmeresztő csavarral zárja azt.
Vélemények
 
Hírek