Nincs engedélyezve a javascript.
Kapaszkodj fel a családfára

Kapaszkodj fel a családfára

Ugyanolyan makacs, mint a nagypapa... A dédi is pont így nevetett... Melyik családban ne hangoznának el ehhez hasonló mondatok, összehasonlítások, utalások a felmenőkre? De vajon hány generációt tudunk felidézni, meddig nyúlik vissza a családi emlékezet? Ha nem is tudjuk, kik voltak, honnan jöttek az őseink, magunkban hordozzuk őket.
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.11.04.
Eredeti ár:
5 790 ,-
Bevezető ár:
4 343 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
227092
EAN:
9786156147400
Várható megjelenés:
2024.11.04.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
204
Méret [mm]:
160 x 230
Nyelv:
magyar
Ugyanolyan makacs, mint a nagypapa... A dédi is pont így nevetett... Melyik családban ne hangoznának el ehhez hasonló mondatok, összehasonlítások, utalások a felmenőkre? De vajon hány generációt tudunk felidézni, meddig nyúlik vissza a családi emlékezet? Ha nem is tudjuk, kik voltak, honnan jöttek az őseink, magunkban hordozzuk őket. Ág vagyunk a hatalmas, évszázadok óta növekedő, újra és újra elágazó családfán. Ahogy a saját történetünket írjuk, talán nem is gondolunk arra, hogy ez a történet a nagy családi krónika egy fejezete. Izgalmas utazás minél több fejezetet, minél több szereplőt megismerni ebből a hatalmas tablóból, kideríteni, milyen emberek, milyen események formálták a múltat, a családi emlékezetet. Érdekes felfedezésekre, különleges személyiségekre, izgalmas történetekre bukkanhatunk kutatásaink során, amelyek mind közelebb visznek ahhoz, hogy megismerjük, megértsük, kik is vagyunk a hatalmas fa ágai között.

Téged is érdekel a családod története? Belevágnál a családfakutatásba, de nem tudod, hogyan indulj el, hol és milyen forrásokat keress, hol kaphatsz segítséget, ha elakadsz?

Ebben a könyvben mindent megtalálsz, amire az első lépésekhez szükséged lehet. Bemutatjuk a családfakutatás forrásait, a lehetséges kutatási irányokat, és gyakorlati tippekkel segítünk, hogy felkapaszkodhass a családfára...

Kalandra fel!
Vélemények
 
Hírek