Nincs engedélyezve a javascript.
Warriors - Harcosok 1. - Hív a vadon

Warriors - Harcosok 1. - Hív a vadon

Rozsdás, a házi macska sorsa egy csapásra megváltozik, amikor otthagyja a nyugodt, kényelemmel teli életét. Csatlakozik a Villám törzshöz, és megismeri a vadon élő harcos macskák izgalmas világát.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 500 ,-
Online ár:
2 940 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
221027
EAN:
9786155716638
Megjelenés:
2024.04.15.
Méret [mm]:
139 x 189 x 20
Nyelv:
magyar
Rozsdás, a házi macska sorsa egy csapásra megváltozik, amikor otthagyja a nyugodt, kényelemmel teli életét. Csatlakozik a Villám törzshöz, és megismeri a vadon élő harcos macskák izgalmas világát. Az erdő mélyén négy törzs osztozik a területen, de a békés együttélésre árnyék vetül. A Villám törzs macskái nagy veszélyben vannak, mert az Árnyak törzse egyre erősödik, és titokzatos halálesetek sora borzolja a kedélyeket. Rozsdás a Tűzmancs nevet kapja és bátor harcos lesz, aki képes megváltoztatni törzse sorsát.

Erin Hunter lenyűgöző világot varázsol elénk, ahol a vadon törvényei uralkodnak, és ahol minden macska számára a bátorság, az összetartás és a hűség a legfőbb érték. Ebben a fordulatokban gazdag történetben a vadmacskák élete és a törzsek közötti harcok izgalmas olvasmányt nyújtanak minden kalandra vágyó fiatal számára. A Warriors - Harcosok sorozatának első része nemcsak egy állati kalandokkal teli világot tár elénk, hanem bepillantást enged a vadonbéli élet kihívásaiba és szépségeibe is.
Vélemények
 
Hírek