Nincs engedélyezve a javascript.
Léghajóval a világ körül
Gerald Durrell (1925-1995) brit zoológus, író Indiában született. Iskolába nem járt, magánúton tanult. Legfőbb szellemi ihletője Korfu volt. Ottani tanára, Teodorosz Sztefanidesz természettudós, aki észrevette lelkesedését az állattan iránt, megajándékozta egy zsebmikroszkóppal, s ezzel meg is pecsételte tanítványa sorsát.
Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
5 249 ,-
Eredeti ár:
6 999 ,-
Online ár:
5 879 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
221026
EAN:
9789630794381
Megjelenés:
2024.04.29.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
148
Méret [mm]:
210 x 276 x 17
Nyelv:
magyar
Gerald Durrell (1925-1995) brit zoológus, író Indiában született. Iskolába nem járt, magánúton tanult. Legfőbb szellemi ihletője Korfu volt. Ottani tanára, Teodorosz Sztefanidesz természettudós, aki észrevette lelkesedését az állattan iránt, megajándékozta egy zsebmikroszkóppal, s ezzel meg is pecsételte tanítványa sorsát. Gerald Durrell örökre elköteleződött a zoológia iránt. Egész életén át keresztes hadjáratot folytatott a veszélyeztetett állatfajoknak és általában bolygónk változatos állatpopulációjának a fennmaradása érdekében, nemcsak a maga, hanem az eljövendő gyermeknemzedékek kedvéért is.
Ezt a kötetét például az ifjúságnak szánta, főszereplői is gyerekek, akiket nagybátyjuk, Gerry bácsi egy évre kivesz az iskolából, és maga építette léghajójával világ körüli kalandozásra visz. A léghajó könnyű és hajlékony bambuszfajtákból készült, pézsmatulokszőrrel bélelt alkotmány, valóságos repülő farm, elektromos angolnák szolgáltatják benne az áramot, napelemmel forralják a vizet, kertjében zöldség, gyümölcs terem, és pókok fonják a léggömbhöz meg a kötélhágcsókhoz szükséges selyemszálat.
Ráadásul az utazók egy fantasztikus találmánynak köszönhetően minden állat nyelvén értenek!
Vélemények
 
Hírek