Nincs engedélyezve a javascript.
Hollow lányok
Iris ?Hollow és két idősebb testvére kétségtelenül furák. Gyerekként egy skót utcáról tűntek el, és csak egy hónap múlva tértek vissza emlékek nélkül, úgy, hogy fogalmuk sem volt hol jártak, vagy mi is történt velük. Még ennél is megdöbbentőbb, hogy külsőleg is megváltoztak: kék szemük feketére sötétült, régebben fekete hajuk tejfehérré vált.
Előrendelhető
Eredeti ár:
4 499 ,-
Bevezető ár:
3 374 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
217104
EAN:
9789634996828
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
336
Nyelv:
magyar
Iris ?Hollow és két idősebb testvére kétségtelenül furák. Gyerekként egy skót utcáról tűntek el, és csak egy hónap múlva tértek vissza emlékek nélkül, úgy, hogy fogalmuk sem volt hol jártak, vagy mi is történt velük. Még ennél is megdöbbentőbb, hogy külsőleg is megváltoztak: kék szemük feketére sötétült, régebben fekete hajuk tejfehérré vált. Ahogy egyre idősebbek lesznek furcsa, hátborzongató történések járnak a nyomukban. Az emberek felkavaróan megrészegítőnek találják külsejüket, kibírhatatlanul gyönyörűnek látja őket mindenki, miközben kiszámíthatatlanul veszélyesek.
A tizenhét éves Iris mindent megtesz azért, hogy sikerüljön beilleszkednie a hétköznapi emberek közé, és elvégeznie időben a középiskolát, amit két híres, ragyogó, világjáró idősebb testvérének, Grey-nek és Vivinek sosem sikerült. De Grey hirtelen eltűnik a föld színéről, és bizarr nyomokat hagy hátra húgainak, így Vivi és Iris a keresésére indulnak. Azonban ezzel nincsenek egyedül. Ahogy egyre több természetfeletti dologra bukkannak nővérük nyomában, Iris hamarosan ráébred, hogy a múltjukról szóló történetek nem valódiak, és hogy a világ, ahonnan visszatértek láthatóan sérülésmentesen tíz évvel ezelőtt, újra visszaszólítja őket.
Vélemények
 
Hírek