Nincs engedélyezve a javascript.
A munkahelyi viselkedés 100 alapszabályának továbbgondolása

A munkahelyi viselkedés 100 alapszabályának továbbgondolása

Túlélő zsebkönyv munkatársamnak

Ezt a zsebkönyvet azoknak ajánlom, akik a sok évtizedes munkavégzés nehézségeit nemcsak túlélni akarják, hanem harmonikus munkavégzésre, hivatásuk kibontakoztatására, tisztességes karrier építésére törekszenek.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 390 ,-
Online ár:
2 848 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
211169
EAN:
9789634438595
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
76
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
170
Ezt a zsebkönyvet azoknak ajánlom, akik a sok évtizedes munkavégzés nehézségeit nemcsak túlélni akarják, hanem harmonikus munkavégzésre, hivatásuk kibontakoztatására, tisztességes karrier építésére törekszenek. Ehhez nemcsak ismerni kell a munkahelyi viselkedés alapszabályait, hanem tovább is kell gondolni azokat, nem feledkezve meg a humorról sem. Úgy ahogy azt a szerző tette. Olvasd el! Megegyezik a tapasztalataiddal? Netán újszerű? Nem értesz vele egyet? Oszd meg a munkatársaddal és gondoljátok tovább!

Életünk nagy részét munkahelyünkön töltjük. A gyakran változó körülmények, a kemény főnökök, a problémás munkatársak, az új technológiák sok kihívást jelentenek. Ez a könyv nemcsak a (munka)napi nehézségek túléléséhez ad tanácsokat, hanem hol humoros, hol komoly, de főleg a kettőt ötvöző ,,alapszabályok" megfogalmazásával és azok tovább gondolásával irányt mutat a sikeresebb munkavégzéshez, harmonikusabb munkahelyi kapcsolatok kialakításához, a karrierépítéséhez, a hivatás kibontakoztatásához, a szakmai tekintély és az emberi (munkavállalói) méltóság megőrzéséhez. Adhat-e ennél jobb ajándékot munkatársának vagy akár saját magának?
Vélemények
 
Hírek