Nincs engedélyezve a javascript.
The Hungarian gypsy cookbook

The Hungarian gypsy cookbook

From the simplest bodag, or ‘gypsy bread’, to complex tripe with smoked ham or liver pasta, Gypsy cuisine boasts many delicious dishes. Revelry and frugality, generosity and carp baked in mud, special side dishes, special pairings.
Raktári kód:
236300
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
144
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2025.07.24.
Eredeti ár:
8 990 Ft
Kötött ár:
8 091 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Árkötött termék
A hatályos jogszabályok szerint erre a termékre jelenleg maximum 10% árengedmény adható.
A vonatkozó jogszabály értelmében ezen termék esetében a borítóárból a megjelenést követő 365 napon keresztül nem nyújtható 10%-ot meghaladó kedvezmény. 2024. évi XIII. törvény 9. §
Adatok
From the simplest bodag, or ‘gypsy bread’, to complex tripe with smoked ham or liver pasta, Gypsy cuisine boasts many delicious dishes. Revelry and frugality, generosity and carp baked in mud, special side dishes, special pairings. You can find all this in the book. The colourful historical introduction explains why the Roma glorify rotundity and why music, rhythm, dance and special extremes are so important to them. The recipes in this book will be both unusual and familiar. And indeed, the dish descriptions could have started off in any Central European cookbook and then headed in a Hungarian direction, only to end with a uniquely Roma twist. The recipe instructions are easy to follow, and if you don't skimp on the variety of ingredients - especially the herbs and spices - you can expect spectacular success. The book contains great recipes for all occasions and is recommended for the experimental home cook and for those who want to get a glimpse into the exciting, dynamic world of the Roma, even without a wooden spoon.
Vélemények
 
Hírek