Azt már tudod, hogy a légsütő forradalmasította a sütéshez és a grillezéshez használt zsiradék mennyiségét, ezzel egészségesebbé tette a mindennapi étkezést. De vajon azt is tudod, hányféle receptre és sütési módra is képes a kedvenc házi robotod? Ebben a remek szakácskönyvben több mint 120 könnyen elkészíthető, légsütőre kifejlesztett receptet találsz, így a ropogós falatkák, a húsos vagy vegetáriánus főfogások és az ínycsiklandozó desszertek sem jelenthetnek többé kihívást. Falafel, töltött rizsgolyó, ropogós zöldségcsipsz, krumplilángos, pizzatáska, muszaka vagy épp egy ínycsiklandó briós – a receptek segítségével mind-mind szinte olaj nélkül, maximum fél óra alatt tálalható. A sikeres sütéshez pontos hőmérsékletjavaslatok és egyéb praktikus információk szerepelnek az egyes leírások mellett, hogy mostantól minden értelemben könnyű legyen az ebéd és a vacsora. Bon appétit!