Nincs engedélyezve a javascript.
Az elég jó konyha - Utak és receptek a fenntartható gasztronómiához

Az elég jó konyha - Utak és receptek a fenntartható gasztronómiához

Amit eszel, az leszel. De tudjuk-e vajon, hogy mit eszünk? Tudjuk-e, hogy étkezéseink milyen hatással vannak más élőlényekre a testünkön belül és azon kívül?
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
6 499 ,-
Online ár:
5 459 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
203173
ISBN:
9789635721269
EAN:
9789635721269
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
303
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1194
Amit eszel, az leszel. De tudjuk-e vajon, hogy mit eszünk? Tudjuk-e, hogy étkezéseink milyen hatással vannak más élőlényekre a testünkön belül és azon kívül? Hogyan ismerhetjük fel saját szervezetünk valódi igényeit és hozhatjuk azokat szinkronba a bioszféra eltartóképességével? Könyvünk ezeket a megkerülhetetlen kérdéseket járja körül.
Az elég jó konyha nem világmegváltás, nem önsanyargatás, hanem kíváncsiság, rugalmasság és leleményesség: alapvető készségek egy zökkenőkkel teli utazáshoz egy változó világban. Ehhez az utazáshoz kínálunk útjelzőket és könnyen megvalósítható ötleteket: állat-, növény- és emberbarát recepteket és tanulságos történeteket. Ezeken keresztül pedig szorongásmentes, könnyed, de hatékony átmenetet a fenntartható konyha irányába.
Szeretettel ajánljuk kezdő és haladó zöldülőknek!

Bertényi Gábor az Agri Kulti Kutatóműhely alapítója és vezetője, tizenegy éve foglalkozik fenntartható élelmiszerrendszerek modellezésével és létrehozásával. Nevéhez fűződik a Nagymarosi Piac, a Szimpla Piac, a Házikó Catering és a Funky Forest brand, valamint számos hazai és európai kutatás-fejlesztési projekt, melyek egytől egyig a fenntartható mezőgazdasághoz és a gasztronómiához kapcsolódnak.


Nemes Nóra a Pécsi Tudományegyetemen végzett magyar-néprajz-kulturális antropológia szakon. Gasztronómiával az egyetem után kezdett foglalkozni, a Nosalty online gasztromagazinnak dolgozott újságíróként, 2019-től pedig a We love Budapestnél kutatta fel az újonnan nyíló gasztronómiai egységeket. Első szakácskönyve 2016-ban jelent meg 307 Frederick street, az én amerikai konyhám címen.

Vélemények
 
Hírek