Nincs engedélyezve a javascript.
Életenergia
Íme egy átfogó magyarázat arra vonatkozóan, hogyan oldhatjuk fel mindannyiunkban az erőt. Ez az erő, az ÉLETENERGIÁNK kifejezetten meghatározza lelki és fizikai állapotunkat.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 975 ,-
Eredeti ár:
5 300 ,-
Online ár:
4 452 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
221591
EAN:
9786156432575
Megjelenés:
2024.05.10.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
300
Méret [mm]:
130 x 200 x 40
Nyelv:
magyar
Íme egy átfogó magyarázat arra vonatkozóan, hogyan oldhatjuk fel mindannyiunkban az erőt. Ez az erő, az ÉLETENERGIÁNK kifejezetten meghatározza lelki és fizikai állapotunkat.

Azáltal, hogy megmutatja, hogyan szabadíthatod fel ezt az energiát, Dr. John Diamond megtanítja, hogyan: Vezess produktívabb, kreatívabb és boldogabb életet; Érje el a lehető legtöbbet; Pozitívan kezelje a mentális és fizikai stresszt; Csökkentse a negatív érzelmi állapotokat (gyűlölet, harag, féltékenység stb.) és növelje a pozitív érzelmeket (szeretet, hit, bátorság stb.); A betegségek megelőzése és leküzdése, valamint a jó egészség megőrzése; Fiatalabbnak tűnjön, miközben megtanulja eltüntetni az önbizalomhiány és a boldogtalanság vonalait az arcáról.

Dr. Diamond megközelítése az ÉLETENERGIA felszabadítására azon a felfedezésen alapul, hogy a tizenkét akupunktúrás meridián mindegyike egy adott érzelmi állapothoz kapcsolódik. Ha megtanulja értékelni ezeket az érzelmi állapotokat a könyvben leírt egyszerű izomteszt segítségével, meghatározhatja jelenlegi vagy bárki más érzelmi állapotát. A rövid napi meditációs program gyakorlásával egyensúlyban tarthatja érzelmeit és meridiánjait, így felfokozott ÉLETENERGIÁT érhet el, és megőrizheti mentális és fizikai jólétét és harmóniáját élete minden napján.
Vélemények
 
Hírek