Nincs engedélyezve a javascript.
Breakaway - Ziccer - Éldekorált kiadás

Breakaway - Ziccer - Éldekorált kiadás

Egy titkos "barát extrákkal" megegyezés az edző lányával mindent felboríthat, a pályán és a pályán kívül is...
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.12.02.
Eredeti ár:
5 990 ,-
Bevezető ár:
4 493 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
220708
EAN:
9789635803651
Várható megjelenés:
2024.12.02.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
450
Nyelv:
magyar
Egy titkos "barát extrákkal" megegyezés az edző lányával mindent felboríthat, a pályán és a pályán kívül is...

Cooper
Profi karrierre készülő főiskolás sportolóként, akinek az a híre, hogy falja az életet, általában válogathatok a hokirajongó lányok között. De az utóbbi időben senkim sem volt, ami inkább csapásnak tűnik, és az ezzel járó stressz kihat a játékomra is, ez azonban az egyetlen, ami nem következhet be, ha tovább akarom építeni az NHL-ben remélt jövőmhöz vezető karrieremet, aminek kiindulópontja az, hogy csapatkapitány legyek.

Színre lép Penny Ryder.
Penny az edzőm lánya, de amint behúz a hokipálya melletti lomtárba, és hagyja, hogy tegyem vele, amit akarok, én már a hokin kívül csak rá tudok gondolni. Azt akarja, hogy vezessem be mindenbe, amit egy pasival átélhet, és ha azt nézem, miket szeretne, akkor tudom, hogy rokon lelkek vagyunk a hálószobában. Ha belemegyek, megint nyugodtan tudok majd játszani, de ha az apja rájön, hogy mit művelünk, kénytelen leszek búcsút mondani a csapatkapitányi esélyeimnek és annak, hogy elnyerjem az apám helyeslését.

Penny

Hála a szemétláda exemnek, messze nem állok készen egy új kapcsolatra, de a szobatársnőmmel töltött sajnálatos reggel és egy repülő,khm.személyes játékszer után világos, hogy végre eljött az ideje újra nyeregbe pattanni, és egyik régen vágyott hálószobai élményt a másikra halmozni.

Színre lép Cooper Callahan.

Nála lazább csávóval el sem tudom képzelni a szexet, csakhogy a hokiedző apámnak éppen ő a legjobb védője. A vele kötött egyezség rákényszerít, hogy eltitkoljak még egy jelentős dolgot az apám elől, pedig a megegyezésünk egyszerű: titokban barátok leszünk extrákkal, amíg meg nem kapja a kapitányi kinevezést, és amíg ki nem húzom az összes teljesítendő vágyamat a listámon, hogy végre tovább lépjek az eseten, ami tizenhat évesen tönkretette az életemet és a műkorcsolya karrieremet.
Csakhogy minél tovább tart a kapcsolatunk, annál inkább bízunk egymásban, és annál kevésbé akarok búcsút mondani. Tudom, hogy a szerelemnek szívfájdalom a vége, de mi van, ha megtöri a jeget és kiszabadulhatok?
Vélemények
 
Hírek