Nincs engedélyezve a javascript.
Nem bátorság kérdése

Nem bátorság kérdése

Képes útmutató önmagad elfogadásához

"Evolúciónkban fordulóponthoz érkeztünk. Úgy tűnik, komolyan el kellene gondolkodnunk egy olyan rendszeren, amely kevésbé a társadalmi sikerre, mint inkább az önmegvalósításra koncentrál, még ha az igazi önmagunk fényévekre is van attól, amilyennek lennünk "kellene". ..."
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 995 ,-
Online ár:
5 036 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
219122
EAN:
9789635097982
Megjelenés:
2024.02.05.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
160
Méret [mm]:
165 x 220
Nyelv:
magyar
"Evolúciónkban fordulóponthoz érkeztünk. Úgy tűnik, komolyan el kellene gondolkodnunk egy olyan rendszeren, amely kevésbé a társadalmi sikerre, mint inkább az önmegvalósításra koncentrál, még ha az igazi önmagunk fényévekre is van attól, amilyennek lennünk "kellene". Nemrég értettem meg, hogy az az egó, amelynek felébresztését állandóan sürgetik - az egó, amelyik kényszeresen vásárol, amelyik féltékeny, amelyiket nem tudod kiverni a fejedből -, elég gyakran esik áldozatul a férfias mentalitásnak, és nem feltétlenül felel meg belső énünknek. Ezzel a könyvvel szeretnék segíteni a fiatal nőknek, hogy jobban és erősebbnek érezzék magukat." (Laetitia Duveau)"

Laetitia Duveau a változó világhoz alkalmazkodó, sokoldalú nők új generációjához tartozik, aki tudását a lehető legtöbb területen kamatoztatja: író, zeneszerző és zenész, 2016 óta művészeti kurátor Berlinben, ahol négy gyümölcsöző és intenzív évet töltött. Ott indította el a Curated by GIRLS nevű platformot, amely a nők sokszínűségét mutatja be a művészeten keresztül, és a kiállítóknak cenzúra nélküli, ingyenes megjelenési lehetőséget ad. Ma már világszerte ismert. Nemrégiben a portugáliai Sintra titokzatos városába költözött, ahol Little Voice művésznéven éjjel-nappal a projektjein dolgozik, például énekel a Free Free Dom Dom nevű indie-pop duóban.
Vélemények
 
Hírek