Nincs engedélyezve a javascript.
Mosható szájmaszk

Mosható szájmaszk

Többször használatos, mosható háztartási szájmaszk mikroszálas alapanyagból, magáncélú felhasználásra
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
1 190 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
183028
ISBN:
5999557710003
EAN:
5999557710003
Megjelenés:
2020.

Többször használatos, mosható háztartási szájmaszk mikroszálas alapanyagból, magáncélú felhasználásraFelhasználási útmutató:
A megfelelő körülmények között sterilizálható Evolon? mikroszálas anyagból készült higiéniai szájmaszkok elsősorban a viselő személy által kilélegzett, kiköhögött stb. cseppektől, kórokozóktól védik a környezetet, tehát azok viselik, akiktől a környezetet szeretnénk megvédeni. Viselési idejük órákban nem meghatározható, amint átnedvesednek, cserélni kell azokat, mivel a nedves környezet táptalajul szolgál a kórokozóknak, így növelik a fertőzés veszélyét!
A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szemben a termék megfelelő sterilizáció mellett hónapokig használható, így költség és környezetkímélő.Felhívjuk figyelmüket, hogy a nano méretű vírusok ellen egyéb kiegészítő védőeszközök alkalmazása nélkül egyetlen maszk sem véd 100%?ban, azonban a fertőzések prevenciója érdekében fontos az izolálás.
Mivel az elhasznált szájmaszk veszélyes anyagokkal szennyezett lehet, ezért használat után kezelje elkülönítetten és a helyi hatósági előírásoknak megfelelően ártalmatlanítsa.A szájmaszk használata:
Az orr és száj rész elé úgy helyezzük fel, hogy a gumizsinórokkal a fülünk mögé akasztva rögzítjük. Használat előtt ellenőrizze a maszk sértetlenségét. Csak hibátlan, sértetlen terméket vegyen használatba.Termék jellemzői:
? Az anyag megnevezése és összetétele: Evolon? - 70% poliészter - 30% poliamid
? A termék 95°C-on mosható. Ne mossa 95°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, hogy a kórokozók jelentős része elpusztulhasson!
? Az alapanyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítással rendelkezik, megfelel a bőrrel érintkező humánökoló- giai szempontoknak.
? Egy méretben kapható.
? A termék nem minősül OGYI által minősített védőeszköznek.
? A termék nem sterilizált állapotban kerül forgalomba.

Vélemények
 
Hírek