Nincs engedélyezve a javascript.
Esküvői etikett
Ebben a könyvben a klasszikus esküvő írott és íratlan illemszabályait szedtem csokorba. Fény derül arra, mit illik, és mit nem, hogyan ildomos viselkedni bizonyos helyzetekben.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 993 ,-
Eredeti ár:
7 990 ,-
Online ár:
6 712 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
218590
EAN:
9786150188690
Megjelenés:
2023.11.28.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
134
Nyelv:
magyar
Ebben a könyvben a klasszikus esküvő írott és íratlan illemszabályait szedtem csokorba. Fény derül arra, mit illik, és mit nem, hogyan ildomos viselkedni bizonyos helyzetekben. Kitérek az öltözködés szabályaira, valamint a teljesség igénye nélkül felfedek néhány érdekességet, amelyeket régi hagyományok, népszokások leírásán keresztül mutatok be, hogy ihletet adjak egy minél szebb és emlékezetesebb esküvő szervezéséhez.
Az eljegyzéssel kezdve haladok végig a könyvben lépésről lépesre az esküvő folyamatán, a fejezetek időrendi sorrendben követik egymást. Mindegyik végén találtok egy kivonatot, ami az adott fejezet témájából a legfontosabb illemszabályokat összegzi Illik és Nem illik címmel.
A könyv első felében a házasulandókra vonatkozó fejezeteket olvashatjátok, ez majd abban nyújt segítséget, hogy az esküvő bizonyos szakaszaiban hogyan illik megjelenni és viselkedni. Külön kitérek azokra az illemszabályokra, amik nem az első házasságra vonatkoznak. A második felében a vendégetikettet találjátok, majd a könyv végén hasznos gyakorlati tanácsokat adok az esküvő szervezésével kapcsolatban. Itt az előkészületekhez kapcsolódó teendők vannak időrendi sorrendben, listába szedve. Lépésről lépésre leírom, mikor mivel érdemes foglalkozni, mikor mit érdemes elintézni, hogy semmiről ne feledkezzetek meg. A könyv egy esküvői illemkódex, a klasszikus esküvő szabályaival.
Vélemények
 
Hírek