Nincs engedélyezve a javascript.
Dunkirk - Blu-ray
A legendás Christopher Nolan (Csillagok között, Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezésében érkezik ez a nagyívű akció thriller Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance és Tom Hardy főszereplésével.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
2 990 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
211281
EAN:
5996514049558
Megjelenés:
2022.12.21.
Kötésmód:
tok
Nyelv:
magyar; angol; cseh; lengyel
A legendás Christopher Nolan (Csillagok között, Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezésében érkezik ez a nagyívű akció thriller Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance és Tom Hardy főszereplésével. A történet szárazföldön, tengeren és a levegőben bontakozik ki, és arra a több százezer brit és szövetséges katonára összpontosít, akik Dunkerque partjainál ragadtak, miközben az ellenség marka egyre szorosabbra zárult körülöttük. Odafenn Spitfire típusú repülők szállnak szembe az ellenséges gépekkel, miközben több száz kisebb hajó indul el Anglia partjairól többnyire civil legénységgel a fedélzeten, hogy életük kockáztatásával kimentsék a francia partoknál rekedt katonákat – vagy legalábbis egy részüket.

EXTRÁK (magyar felirattal):
Csatlakozz Christopher Nolan rendezőhöz és stábjához ezen a nagyívű úton, melynek célja az volt, hogy újra megvalósítsák Dunkerque csodáját! Különleges kamerákkal, innovatív effektusokkal, korabeli hajókkal és repülőkkel, valamint sok-sok színésszel és statisztával felvértezve a filmesek elképesztő kihívások elé állították magukat, hogy egy akkurátus, autentikus és szívszorítóan izgalmas filmélményt hozzanak létre.

Műfaj: Háborús

Rendező: Cristopher Nolan

Színészek: Tom Hardy, Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden

Képformátum: 2.40:1 (16:9)

Kiadó: Warner

Játékidő: 106 perc

Korhatár besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Adattároló: Blu-ray Adattárolók száma: 2

Bónusz anyag: Csatlakozz Christopher Nolan rendezőhöz és stábjához ezen a nagyívű úton, melynek célja az volt, hogy újra megvalósítsák Dunkerque csodáját! Különleges kamerákkal, innovatív effektusokkal, korabeli hajókkal és repülőkkel, valamint sok-sok színésszel és statisztával felvértezve a filmesek elképesztő kihívások elé állították magukat, hogy egy akkurátus, autentikus és szívszorítóan izgalmas filmélményt hozzanak létre.

Audióformátum: Dts HD Master Audio: Angol (5.1), DD: Magyar, Cseh, Lengyel, Mandarin, Orosz, Thai, Török (5.1)

Nyelvek (audio): Magyar, Angol, Cseh, Lengyel, Mandarin, Orosz, Thai, Török

Felirat: Magyar, Angol halláskárosultaknak, Arab, Bolgár, Cseh, Egyszerűsített És Összetett Kínai, Észt, Görög, Héber, Horvát, Izlandi, Kantoni, Koreai, Lengyel, Lett, Litván, Orosz, Portugál, Román, Szlovén, Thai, Török
Vélemények
 
Hírek