Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket. A könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra. Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan bemutatják, hogy az igényes, értékes alapanyagokból, nagy szeretettel elkészített étel testnek és léleknek egyaránt javára válik. Saját tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják: könnyen összeegyeztethető, hogy az egészséges ételek ízletesek, szépek és megfelelő minőségűek legyenek.
Egy kis ízelítő izgalmas gasztronómiai "útikalauzunkból":
- Jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek
- Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek
- Jó hangulatot keltő ételek
- Szerelmet ébresztő ételek
- Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel fogyhatunk le
- A boldog időskort támogató ételek