Nincs engedélyezve a javascript.
A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! 

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
6 999 ,-
Online ár:
5 879 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
174528
ISBN:
9789634335689
EAN:
9789634335689
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Nyelv:
magyar
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! 

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Vélemények
 
Hírek