Nincs engedélyezve a javascript.
Árnyéknapló

Árnyéknapló

Önismereti kézikönyv önmagad teljes elfogadásához

Fordító:
"Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni." (Carl Gustav Jung)
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.04.15.
Eredeti ár:
5 499 ,-
Bevezető ár:
4 124 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
220755
EAN:
9789636090982
Várható megjelenés:
2024.04.15.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
244
Méret [mm]:
150 x 225
Nyelv:
magyar
Merészkedj be az árnyékba, hogy kiléphess a fényre!

"Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni."
(Carl Gustav Jung)

Sokszor halljuk, hogy koncentráljunk a jóra, fejezzük ki a hálánkat, legyünk elégedettek. Arról azonban kevés szó esik, hogy a kizárólagos pozitív fókusz nem tartható, ha nem dolgozzuk fel a nehéz érzéseinket - a negatívnak gondolt tulajdonságoktól a korlátozó hiedelmekig. A tudattalan elfojtása előbb-utóbb elakadásokhoz vezet. Itt volt az ideje újra felfedezni Carl Gustav Jung, a híres pszichoanalitikus tanításait, aki a különböző énrészek, köztük az árnyékén szerepét is leírta. Az árnyékmunka módszere az ő tanításain alapul, és mostanra a modern személyiségfejlesztés nagy újrafelfedezésévé vált.

Melyek a te árnyékban működő részeid? Milyen érzéseket kell elfogadnod ahhoz, hogy mélyebb önismeretre tegyél szert? Ez a kézikönyv a naplózás módszerével segít abban, hogy sikeresen azonosítsuk, elfogadjuk, majd a tudatos személyiségrészünkbe integráljuk az "árnyékainkat", és ezzel az önszeretet magasabb fokára lépjünk. A kötet szerzője támogat, egyszersmind kihívások elé is állít, ám a vezetett naplóforma garantálja, hogy egészen a végéig nem engedi el a kezünk. Az árnyékmunka eredményeként nő az önbecsülés, felszabadul a kreativitás, az emberi kapcsolatok pedig kiteljesednek, és újra az öröm forrásaivá válnak.
Vélemények
 
Hírek