Nincs engedélyezve a javascript.
Nini mesék- Kirándulás
A Nini mesék youtube csatornán már régóta elérhetőek a Nini Mesék csapat által koncerteken és óvodákban nagy sikerrel előadott zenés mesék, mondókák. Ezek közül a legsikeresebb, a Kirándulás most mesefüzet formában is megjelent.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
1 000 ,-
Online ár:
840 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
218862
EAN:
9786158226349
Megjelenés:
2023.12.13.
Kötésmód:
irkafűzött
Oldalszám:
40
Méret [mm]:
150 x 150
Nyelv:
magyar
A Nini mesék youtube csatornán már régóta elérhetőek a Nini Mesék csapat által koncerteken és óvodákban nagy sikerrel előadott zenés mesék, mondókák. Ezek közül a legsikeresebb, a Kirándulás most mesefüzet formában is megjelent.
A Kirándulás egy állatkákból álló baráti társaság kalandját mutatja be az erdei séta során. A kisállatok ismerkednek az erdővel, megismerik a távcső használatát, piknikeznek, jól szórakoznak. Hazafelé segítséget nyújtanak barátuknak, a süninek, cipelni a napközben összegyűjtött köveket. A mese nemcsak a természet szeretetéről és megóvásáról szól, de barátságról is tanít, és érthető módon magyarázza el a gyerekeknek a „sok kicsi sokra megy” és más közmondások értelmét.
A füzet végén található egy-egy vidám, könnyen megjegyezhető dalocska, a „Hol találod” részben a könyvben szereplő tárgyak képe található, melyeket a gyerekeknek olvasás közben meg kell keresni.
A Nini mesék célja, hogy szórakoztatva neveljék az óvodás-kisiskolás korú nemzedéket a természet, az állatok és növények szeretetére, a környezetünk megvédésének fontosságára.
A szerzők hitvallása: „ Szeretetteljes, derűs meséket írunk-rajzolunk, amiknek vezérfonala mindig a segítőkészség, jószándék, az emberség. Nagyon nehéz a mai pörgős, agresszív mesék mellett labdába rúgni, értékeket közvetíteni, de mi hiszünk benne, hogy érdemes megpróbálni.”
Vélemények
 
Hírek