Nincs engedélyezve a javascript.
Sajttorták a világ minden tájáról

Sajttorták a világ minden tájáról

Az Aliter Dulcia cukrászműhely különlegességei

Isabel Pérez kilenc év kitartó munkája és a világ legkülönbözőbb tájairól érkező cukrásztanulók százainak lelkes érdeklődése nyomán vetette papírra az Aliter Dulcia cukrászműhely sajttortáinak titkait e több mint nyolcvan receptet tartalmazó receptkönyvben.
Jelenleg nem rendelhető
Eredeti ár:
8 499 ,-
Online ár:
7 139 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
211925
EAN:
9789636090333
Megjelenés:
2023.02.17.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
244
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
500
Isabel Pérez kilenc év kitartó munkája és a világ legkülönbözőbb tájairól érkező cukrásztanulók százainak lelkes érdeklődése nyomán vetette papírra az Aliter Dulcia cukrászműhely sajttortáinak titkait e több mint nyolcvan receptet tartalmazó receptkönyvben. Az Aliter Dulcia fő attrakciója a sajttorta: ezek azok a sütemények, amelyek csodálatos külső megjelenésükkel és izgalmas ízvilágukkal varázsolják el a rajongókat.

A kötetből megismerhetjük a különféle tejtermékek világát, jellemzőiket és felhasználási módjukat, megtudhatjuk, melyiket milyen sajttorta tésztájába érdemes belekeverni. Az Aliter Dulcia kínálatában a réteslap- vagy kekszalapú tejberizses, csokoládés és sós karamellás sajttortáktól kezdve a gyümölcstortákig minden megtalálható - a világ különböző országaiban közkedvelt sajttorta-különlegességek is, így bátran nevezhetjük ezt a kiadványt a sajttorták bibliájának.

"Ezzel a könyvvel szeretnék tisztelegni az örök desszert előtt, amely a görög Számosz szigetén született, majd az évszázadok során ínyencek ezreinek a kulináris szokásaihoz alkalmazkodott, és még ma is rendre verhetetlennek bizonyul a legkívánatosabb, legnépszerűbb és legnagyobb csodálatnak örvendő sütemények rangsorában." - Isabel Pérez
Vélemények
 
Hírek