Nincs engedélyezve a javascript.
Lepkeszárnyak

Lepkeszárnyak

Bolygókeringő 3.

Lloyd halott. A könyvem pedig akkora port kavart, hogy az emberek és névtelenek közt háború van készülőben. Vissza kell szereznem azokat a képességeket, am...
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 799 ,-
Online ár:
4 031 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
204712
ISBN:
9786156094162
EAN:
9786156094162
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
544
Nyelv:
magyar
Lloyd halott. A könyvem pedig akkora port kavart, hogy az emberek és névtelenek közt háború van készülőben. Vissza kell szereznem azokat a képességeket, amikről egy jobb élet reményében mondtam le. Csak így nyerhetünk.
Egy furcsa üzenet tettekre sarkall, de félek, választanom kell a szeretteim és a saját biztonságom között. A nyilvános kivégzéstől már nincs, aki megmentsen. Vagy mégis?
A halál egy medve képében érkezik hozzám...
Vajon mit tehetek én, Auróra azért, hogy béke legyen az univerzumban? Hogy ne zsákmányolják ki tovább a névteleneket? Visszaszerezhetők azok az erők, amikről én magam mondtam le? Ha igen, milyen áron? És a legfontosabb; vajon folytatódhat-e az a gyilkos keringő köztem és Lloyd között, amibe a jóslat szerint a végén egyikünk belehal?

A Lepkeszárnyak a Bolygókeringő trilógia zárókötete.„Igazi űropera bolygóközi utazással, különleges, már-már mágiába hajló képességekkel, életeken és végeérhetetlen korokon átívelő szerelemmel. Egyszerűen letehetetlen."
S. A. Locryn, író


„A Lepkeszárnyak méltó lezárása Lloyd és Auróra történetének, amelyben az írónő ezúttal is megmutatta, hogy képes meglepni az olvasót. Engem teljesen magával ragadott ez az izgalmas kötet!"
Horváth Tamásné, Inci, Könyvszenvedély blog


„Végre egy befejező rész, amely méltó az első kettőhöz! Kaland, izgalom, érzelmek – magyar tollból nem csak magyaroknak!"
Isabel Healian Rose, Álmok útján blog


„Megalkotott egy történetet, hozzá szereplőket, akik immáron halhatatlanok lettek. Mi, olvasók pedig egy világot kaptunk, ahová örömmel térhetünk vissza bármikor, ha Lloyd csipkelődésére, vagy a névtelenek csodájára vágyunk."
Gallai Emese, Falakmögött blog


„Azt hiszem, ez az a kötet, ahol az olvasók minden álma és rémálma is valóra válik. De mégis, olyan érzelmes és gyönyörű, hogy nem lehet nem imádni."
Lukács Edina, Booktime blog


„Sajnos minden utazás véget ér egyszer. Auróra és Lloyd történetének befejezése pedig egyszerre csodálatos és szívet tépő."
Debreczeny Dia, Könyvek és regények világa


Vélemények
 
Hírek