Nincs engedélyezve a javascript.
A beavatottak rúnagyakorlatai

A beavatottak rúnagyakorlatai

A rúnák jelképes kifejezései fogalmaknak, eszméknek, archetipális hatalmaknak, az építőerőnek, mely az univerzumot teremtette. Az Ősértelem ott rejtőzik minden alapjában, ami a létezéséhez hajt. Összeköt az Okok birodalmával, minden jelenségek alapforrásával.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 300 ,-
Online ár:
2 772 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
215709
EAN:
9786156432346
Megjelenés:
2023.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
186
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
250
A rúnák jelképes kifejezései fogalmaknak, eszméknek, archetipális hatalmaknak, az építőerőnek, mely az univerzumot teremtette. Az Ősértelem ott rejtőzik minden alapjában, ami a létezéséhez hajt.
Összeköt az Okok birodalmával, minden jelenségek alapforrásával. Az okozaton túl, a valóságon túl működik; amit mi valóságként ismerünk, az valójában okozat, egy olyan uralkodó felsőbb valóság terének és idejének okozata, melyben a transzcendencia működik.

A rúnák érzékletes ábrázolása történhet betűvel és hanggal. A betűk és a hangok újra a kulcsai lettek az erő tárolásának, az éteráramlatnak, mint a jógaszakértők, és a misztikusok tanítják. Ebből következik, hogy minden rúna elosztó, kapcsolati hely, transzformátor. A kapcsolási folyamat végrehajtódik a testünkben, közben a rúnajelhez a megfelelő elfogadott viselkedés, a rúnahang, a rúnamantra éneklés, a zümmögés, a beszéd vagy a gondolkodás társul.
A rúnagyakorlatok kiterjednek az ászanára, a mantrára, a meditációra, az elmélkedésre, a rituáléra közelebb visznek minket az Őshatalomhoz, összekötnek minket a kívánt transzcendentális hatalommal.
Vélemények
 
Hírek