Nincs engedélyezve a javascript.
Az Enigma
A bosszú és a vágy végzetes kombinációja
Amióta az oltár előtt cserbenhagyta a vőlegényét, és már nem dolgozik rendőrként Miamiban, Beau Hayley csak sodródik az életben, és mindössze neheztelést érez. Igazságtalanságot. Veszteséget. Az anyja halálát balesetként írják le, de a lány máshogy gondolja.
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.09.02.
Eredeti ár:
6 990 ,-
Bevezető ár:
5 243 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
220713
EAN:
9789635803804
Várható megjelenés:
2024.09.02.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
592
Nyelv:
magyar
A bosszú és a vágy végzetes kombinációja

Amióta az oltár előtt cserbenhagyta a vőlegényét, és már nem dolgozik rendőrként Miamiban, Beau Hayley csak sodródik az életben, és mindössze neheztelést érez. Igazságtalanságot. Veszteséget. Az anyja halálát balesetként írják le, de a lány máshogy gondolja. A szívfájdalom és a gyűlölet mardosó fájdalmán kívül a gyász minden más iránt érzéketlenné teszi, Az életén eluralkodik a sötétség. Azután megismerkedik James Kellyvel, aki ugyanolyan sérült lelkű, mint ő. Ám a férfi torz és fagyos álarca ellenére is képes érzéseket fellobbantani. Vágyat gerjeszteni. És saját hibái után Beau nyugalomra lel mellette. A férfi egy totális rejtély.

És lehetetlen ellenállni neki.

James Kellynek egyetlen célja van: fel kell kutatnia a családját meggyilkoló embereket és nagyon lassan végeznie kell velük. De a bűn és a megtévesztés Beau Hayleyhez, a hírhedt FBI ügynök lányához vezeti, az ügynökéhez, aki a haláláig engesztelhetetlenül üldözte. Beau nem olyan, mint akire James számított, és az őt körülvevő sötétség mögött a férfi felfedezi benne a fényt. És ez a fény függőséget okoz. Segít elmenekülnie a valóság elől. Talán Beau a kulcsa James kíméletlen küldetésének. De ennek borzalmas következményei lehetnek. . Jamesnek tehát döntenie kell: életben hagyja Beau-t és azt kockáztatja, hogy leleplezik, vagy megöli a lányt, és folytatja a még mindig ismeretlen küldetését.

Még mindig az Enigma.

Két megkínzott lélek ugyanazt a halálos játékot játssza. De melyikük marad életben?
Vélemények
 
Hírek