Nincs engedélyezve a javascript.
Minden egyes lélegzeteddel

Minden egyes lélegzeteddel

Mindfulness - Lélegezd át magad a tudatos életbe!

Fordító:
A tudatos figyelem gyakorlásának rengeteg jótékony hatását igazolták – nagyobb békesség, több energia, magabiztosság, kevesebb stressz, fájdalom és szorongás, a depresszió csökkenése –, sokan azonban mégis unalmas, meddő kínlódásnak találják az egészet. Pedig ha összekapcsoljuk a légzéssel, döbbenetes az eredmény!
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
1 990 ,-
Online ár:
1 672 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
175994
ISBN:
9789632914091
EAN:
9789632914091
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
152
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
186
A tudatos figyelem gyakorlásának rengeteg jótékony hatását igazolták – nagyobb békesség, több energia, magabiztosság, kevesebb stressz, fájdalom és szorongás, a depresszió csökkenése –, sokan azonban mégis unalmas, meddő kínlódásnak találják az egészet. Pedig ha összekapcsoljuk a légzéssel, döbbenetes az eredmény! A tudatos figyelem és a légzés kéz a kézben járnak. Ha úgy gyakoroljuk a tudatos figyelmet, hogy annak a lélegzet a kiindulási pontja, egyben a fókusza is, azzal természetes módon lelünk még nagyobb békességre, örömre és erőre, bölcsességre, és ez valóban megváltoztatja az életünket.
Rose Elliot könyve Buddha 2500 évvel ezelőtti instrukcióin alapul, amelyeket egyszerű légzésgyakorlatok formájában tolmácsol. Ezek szövik át aranyfonálként a művet, és megmutatják, hogyan fejleszthető a légzésre irányuló tudatos figyelem, és miként használható az élet minden aspektusában: a testünk, az érzéseink, az érzelmeink, az elménk és a szellemünk viszonylatában. Ha a leírtak szerint elvégzünk naponta pár perc tudatos légzést, ez a szépséges, ősi gyakorlat és bölcsesség belülről kezd gyógyítani, és egyre több békét, szabadságot és örömöt hoz mindennapjainkba.
Vélemények
 
Hírek