Nincs engedélyezve a javascript.
Kóbor csillag

Kóbor csillag
(E-könyv)

Jack London az aljas kisszeruségnek kiszolgáltatott sors és a történelem, az emberi lét gazdagságát uraló szellem kettosségét írja meg 1915-ös fantasztikus regényében. Fohose, Darell Standing ketrecbezárt fenevad az Államok legkegyetlenebb börtönének magáncellájában.
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Eredeti ár:
890 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
143215
ISBN:
9789630984881
EAN:
9789630984881
Gyártó kód:
6457
Megjelenés:
2016.
Oldalszám:
358
Nyelv:
magyar
Jack London az aljas kisszeruségnek kiszolgáltatott sors és a történelem, az emberi lét gazdagságát uraló szellem kettosségét írja meg 1915-ös fantasztikus regényében. Fohose, Darell Standing ketrecbezárt fenevad az Államok legkegyetlenebb börtönének magáncellájában. Egykor a tudományos elit tagja volt, most azonban egy kényszerzubbony kíméletlen abroncsában fuldokló, kivégzésre ítélt rab, aki korábbi életeiben, alakmásaiban ?támad
föl?. ?Azt hiszik, meg tudják fojtani, el tudják vágni halhatatlan életemet, szellemtelen és otromba ötletükkel: kötéllel és bitóval. Holott én tovább vándorolok csupán, és kóborolni fogok még számlálatlan századokon át, ezen a csodálatosan szép Földön. Csak az alkalom változik mindössze# leszek herceg és paraszt, csiszolteszu és kerge, (?) tengerjáró bátor hajós és gyáva orgyilkos.?

A Kossuth Kiadó 15 kötetben jelenteti meg az amerikai író életmuvének legjavát, megtoldva a sorozatot Irving Stone káprázatos Jack London-életrajzával.
Vélemények
 
Hírek