Nincs engedélyezve a javascript.
Hová tűntél, Bernadette?

Hová tűntél, Bernadette?

Mont Blanc válogatás

Sorozat:
Fordító:
A hírhedt Bernadette Fox: A Microsoft csodagyermeke, Elgie Branch számára vidám, friss, tehetséges és kissé zűrös feleség. 
Az iskola előtt várakozó anyatársak szemében: fenyegetés. 
A tervezőmérnökök számára ő az építészforradalmár.
A 15 éves Bee legjobb barátja, vagy egyszerűen csak: anyu. 
Egyszer csak fogja magát, és eltűnik.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
Eredeti ár:
2 999 ,-
Online ár:
2 519 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
158527
ISBN:
9789632612829
EAN:
9789632612829
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
372
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
482
A hírhedt Bernadette Fox
A Microsoft csodagyermeke, Elgie Branch számára: vidám, friss, tehetséges és kissé zűrös feleség. Az iskola előtt várakozó anyatársak szemében: fenyegetés. A tervezőmérnökök számára ő az építészforradalmár. A 15 éves Bee legjobb barátja, vagy egyszerűen csak: anyu. Egyszer csak fogja magát, és eltűnik. Beenek a világ végére kell utaznia, hogy megtalálja. A hová tűntél, Bernadette? kötelező olvasmány, ellenállhatatlan, mélyen megindító könyv a helyét nem találó zseniről, anya és lánya szerepéről a világban.

Ajánlók:

,,A komikum mennyországa… Ez az elképesztően mulatságos, sokrétegű könyv szabadul a konvencióktól. Helyette megmutatja az író sokféle hangját, azt, ahogyan túllép a hétköznapokon, és teljes mértékben cáfolja a tételt, hogy a széppróza és a tömegkommunikáció keveréke csak laza és hanyag szócséplés lehet. A szigorúan szerkesztett regény sokféle formát ölt: e-mail, levél, FBI-iratok, pszichiátriai jegyzetek. A darabkák olyan szervesen illeszkednek egymáshoz, hogy a narratíva mindvégig éles fókuszba kerül. Eltűnődhetünk azon, mennyire találó minden újabb formamutatvány, a szerző milyen ritkán ismétli önmagát, és milyen dús képzelőerővel tárja fel a történet egyre újabb részleteit. Ám mielőtt eltűnődnénk, ha akarjuk, ha nem, egy jóízűt nevetünk.”
The New York Times

,,Nem kell Seattle-t ismernünk ahhoz, hogy beleéljük magunkat Maria Semple erősen szatirikus regényébe. A szokatlan narratíva mögött bepillantást nyerhetünk abba, mi az ára az elfojtott kreativitásnak, milyen erős lehet az anya-lánya kötelék, bár elképzelhető, hogy az olvasó túl jól szórakozik ahhoz, hogy mindezt észrevegye.”
O, The Oprah Magazine

,,Nem is tudom, hogyan magyarázzam el, mitől fantasztikus. Nekem bejött a Microsoft-megszállottak közege, a csodás, őrült és mégsem őrült Bernadette. Szerezzék be a könyvet, és ráérnek később megköszönni.”
Glamour
Vélemények
 
Hírek