Nincs engedélyezve a javascript.
A Noszty fiú esete Tóth Marival

A Noszty fiú esete Tóth Marival

Életreszóló regények sorozat 21. kötet

Elherdált nagy vagyonok és születő újak, grandiózus ügyeskedések és szánalmas kis machinációk, politikai térben tobzódó ambíciók – a túlélésért vívott küzdelem magyar panorámája Mikszáth kései, 1908-ban megjelent regénye, amely színes forgatagával mintegy összefoglalása egy életmű minden tapasztalatának.
Jelenleg nem rendelhető
Eredeti ár:
990 ,-
Online ár:
832 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
147418
ISBN:
9789630980692
EAN:
9789630980692
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
504
Nyelv:
magyar

Elherdált nagy vagyonok és születő újak, grandiózus ügyeskedések és szánalmas kis machinációk, politikai térben tobzódó ambíciók – a túlélésért vívott küzdelem magyar panorámája Mikszáth kései, 1908-ban megjelent regénye, amely színes forgatagával mintegy összefoglalása egy életmű minden tapasztalatának. Megannyi történet ésanekdota egy hozományvadász fiatalember históriájába szőve, amelynek végén hősünk szállóigévé lett mondatokkal búcsúzik az olvasótól: „Hiszen elég nagy a világ. És van benne elég leány. Szebbnél szebbek, édesebbek. A hozományok se vesztek még ki. Ej, csak egészség legyen és egy kis tűrhető kártyajárás.”


A Kossuth Kiadó új, 26 kötetes sorozata magyar írók remekeiből.
Irodalmunk klasszikusai elérhető áron - családi könyvespolcra vagy útitársnak.

Mondhatnánk, klasszikus művek - ám ez a jelző díszes vitrinbe való könyveket, nem eleven, ma is izzó olvasmányélményeket sejtetne. Márpedig válogatásunk ilyen élményeket kínál: tizennégy szerző huszonhat regényben a múltunkról úgy mesél, mint előéletünk konfliktusairól, országos vagy magánemberi tragédiáiról és gyönyörűségeiről, keserves és mulatságos pillanatairól. Képzeletük, művészetük az egekbe emel, megfigyeléseik a földön tartanak. Köteteik zsebbe, táskába, hátizsákba való útitársak, amíg csak magyarul gondolkodunk, szenvedünk és szeretünk.

Vélemények
 
Hírek