Nincs engedélyezve a javascript.
A Pál utcai fiúk
"A grund... A pesti gyereknek ez az alföldje, a rónája, a síksága. Ez jelenti számára a végtelenséget és a szabadságot. Egy darabka föld, melyet egyik oldaláról düledező palánk határol, s melynek többi oldalain nagy házfalak merednek az ég felé. Hát kellett ennél gyönyörűbb hely a mulatozásra? Nekünk, városi fiúknak bizony nem kellett.
Jelenleg nem rendelhető
Eredeti ár:
1 980 ,-
Online ár:
1 663 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Adatok
Raktári kód:
211600
EAN:
9789632764641
Megjelenés:
2023.01.25.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
188
Nyelv:
magyar
"A grund... A pesti gyereknek ez az alföldje, a rónája, a síksága. Ez jelenti számára a végtelenséget és a szabadságot. Egy darabka föld, melyet egyik oldaláról düledező palánk határol, s melynek többi oldalain nagy házfalak merednek az ég felé. Hát kellett ennél gyönyörűbb hely a mulatozásra? Nekünk, városi fiúknak bizony nem kellett. Ennél szebbet, ennél indiánosabbat mi el se tudtunk képzelni. A Pál utcai telek gyönyörű sík föld volt, s ezt volt az, ami az amerikai prériket helyettesítette. A hátulsó rész, a fatelep, ez volt minden egyéb: ez volt a város, az erdő, a sziklás hegyvidék, szóval mindennap az volt, amivé éppen aznap kinevezték."

Molnár Ferenc örök érvényű története az egyik legolvasottabb és legkedveltebb ifjúsági regény Magyarországon. Sőt, nem csupán hazai, hanem nemzetközi népszerűségnek és elismerésnek is örvend, ugyanis 1907-es megjelenése óta több mint 30 nyelvre lefordították. A Pál utcai fiúk úgy szól összetartásról, árulásról, sőt, halálról is, hogy eközben a gyerekek számára is tanulságos és befogadható olvasmány.

A könyv az Osiris Diákkönyvtár sorozatának legújabb kiadványaként, új illusztrációkkal jelenik meg.
Vélemények
 
Hírek