Nincs engedélyezve a javascript.
Édes, foszlós, kovászos

Édes, foszlós, kovászos

Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra

ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS - A kalandvágyó kovászolók nélkülözhetetlen könyve
Jelenleg nem rendelhető
Eredeti ár:
7 900 ,-
Online ár:
6 636 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Adatok
Raktári kód:
208031
EAN:
9789635652952
Megjelenés:
2022.10.21.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
162
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
850
ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS - A kalandvágyó kovászolók nélkülözhetetlen könyve

Valljuk be, a frissen sült kelt tészta illata mindenkit rabul ejt. Legyen az túrós batyu, pizzás tekercs vagy egyszerű, ám gyönyörűen fonott kalács, babka vagy barhesz. Ha eddig igyekeztünk egészségtudatosan élni és önmegtartóztatást gyakoroltunk, ám cserébe éjszaka óriás kakaós csigával álmodtunk, most végre bűntudat nélkül valóra válthatjuk Déri Szilvia, Házisáfrány receptjei segítségével. Elegendő az élesztő helyett kovászt használnunk, hiszen az így érlelt, fermentált tésztából sokkal egészségesebb, könnyebben emészthető süteményeket készíthetünk.

És mire számíthatunk még, ha kicsit több időt áldozunk a kovászos kelt tészta készítésére? Elképesztően gazdag ízvilágra, ínycsiklandó, édes és sós foszlós puhaságra; kovászból készült ropogtatni valókra és az örökké éhes barátok elismerő pillantásaira.

"Nagyszerű dolog a kovászolás és a japán tangzhongtechnika keresztezése, mert egyszerre kapunk egészséges, pihepuha és hosszan eltartható pékárukat. Ez lehet az otthon sütés jövője!"

Szabadfi Szabolcs, Szabi, a pék
Vélemények
 
Hírek