Nincs engedélyezve a javascript.
Aszalás, kandírozás

Aszalás, kandírozás
(E-könyv)

A könyvben a gyümölcsök eltartásának két alapveto módját ismerheti meg az olvasó. Az aszalás technikáján és az aszaláshoz használatos eszközök részletes bemutatásán kívül megismerkedhetünk a mogyorós cseresznye és a vörösboros szilva elkészítésének fortélyaival is.
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Eredeti ár:
690 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Kedvenc könyvem
Adatok
Raktári kód:
141074
ISBN:
9789630964450
EAN:
9789630964450
Gyártó kód:
5682
Megjelenés:
2010.
Oldalszám:
112
Nyelv:
magyar
A könyvben a gyümölcsök eltartásának két alapveto módját ismerheti meg az olvasó. Az aszalás technikáján és az aszaláshoz használatos eszközök részletes bemutatásán kívül megismerkedhetünk a mogyorós cseresznye és a vörösboros szilva elkészítésének fortélyaival is. A kandírozáshoz a szerzo alaprecepteket mutat be, és természetesen az egyes gyümölcsöknek is szentel egy-egy fejezetet, melyben a tartósítás sajátosságait mutatja be.
Vélemények
 
Hírek